Чиповање Американаца 2013

jeremijabg

Poznat
Poruka
9.920
Жигосање Американаца 2013.? Сви Американци ће бити чиповани “у циљу заштите здравља“?

5 VotesЖигосање Американаца 2013.?

Saturday, 23 June 2012, Борба за веру
Сви Американци ће бити чиповани “у циљу заштите здравља“

Амерички научници су представили чип који ће се користити у „терапеутске“ сврхе. Конгрес САД је усвојио нацрт закона о здравственој заштити у Америци („Закон HR 3200“). Овај документ садржи одредбу о имплантацији микрочипова свим грађанима САД у 2013. години.

Uploaded with ImageShack.us

Десет страна документа „О коришћењу хране и лекова“ поставља темеље садашњег предлога закона, који предвиђа, под изговором „безбедности“, и у складу са званичним стандардима безбедности и радне хигијене, увођење микрочипа у тело пацијента.

Према предлогу закона о здравственој заштити, грађанин САД, који је добио имплантабилни микрочип, мора бити регистрован у Министарству здравља и социјалним службама.

Велики Брат (Антихрист – прим. “Борба за веру”) ће доћи „ради побољшања живота милиона људи у целом свету“. Лаж и заблуде се постепено зацарују. На чело човечанства засешће светска хунта…

По материјалу са сајта „Православни апологет“ приредило

Уредништво „Борбе за веру“

http://borbazaveru.info/content/view/4760/1/

Poslednja izmena:
I mi smo cipovani. Cip je usao u nas sistem preko one paklene crvene svetlosti koja je izasla iz malog boksa na koji smo stavljali palac kad smo vadili licne karte i pasose. Preko palca je usla u epifizu, koja je poznata i kao trece oko, i od tada nam je trece oko zamagljeno, a od HAARP-a, kemtrejlsa i litijuma u vodi za pice trece oko nam je dobilo glaukom.

Почело поодавно!
И ми да се спремимо,за чиповање?

па ако не будемо утврђени у ВЕРИ У ХРИСТА,бићемо веома лак залогај гаравом смрдљивцу...а гарави је већ одавно растурио СПЦ(комунизмом и папском јереси) и Веру у народу...па види какве су нам шансе да се одупремо....ако не будемо(као што нисмо) утврђени у ИСТИНИ(тј. ХРИСТУ!)-КАКО ЋЕМО ЗНАТИ ШТА ЈЕ ЛАЖ тј како ћемо препознати сатану и његове подвале?!кад нас је уценио да уђемо у систем биометрије(који представља базу података,тј завођење свих људи у систем ради касније чиповања)-где је био отпор и свест о томе шта се дешава....довољан *аргумент* Србима да се побију око тога ко ће пре то да узме био је *без тога не можемо да путујемо*...и то је то...па одакле онда ВЕРА којом ћемо се одупрети када нас тако слично буду *понудили*(за почетак *добровољно*) да те исте чипове примимо и ми *јер тако ради цео свет па и Америка*?ПА МИ 12 ГОДИНА БИРАМО ЖУТЕ ЛОПИНЕ САМО ЗАТО ШТО НАС ПЛАШЕ ПРЕД СВАКЕ ИЗБОРЕ *ПОВРАТКОМ У ДЕВЕДЕСЕТЕ И КОНФРОНТАЦИЈОМ СА ЦЕЛИМ СВЕТОМ*?!...замисли онда капацитет уцене владара света кад нама ови трећеразредни масонски пајаци овако могу да манипулишу?

Poslednja izmena:
I mi smo cipovani. Cip je usao u nas sistem preko one paklene crvene svetlosti koja je izasla iz malog boksa na koji smo stavljali palac kad smo vadili licne karte i pasose. Preko palca je usla u epifizu, koja je poznata i kao trece oko, i od tada nam je trece oko zamagljeno, a od HAARP-a, kemtrejlsa i litijuma u vodi za pice trece oko nam je dobilo glaukom.

Колико ми је познато Жиг да би био Жиг човек који га прима мора то да зна и да га добровољно прими, не може бити тајно.

Колико ми је познато Жиг да би био Жиг човек који га прима мора то да зна и да га добровољно прими, не може бити тајно.

Dobrovoljno smo ga preuzeli onog dana kada smo se odali porocima i prihvatili zla koja stizu sa zapada, kao sto je otrov zvani Mekdonalds, tesne farmerice koje unistavaju seme mladih Srba jer gnjece testise, gazirana pica koja deluju na mozak, koka kola koja goji a ima u sebi kokain, mobilnim telefonima koji se drze iznad genitalija mladih, i promiskuitetnom nacinu zivota koji se reklamira u serijama kao sto je "Seks i grad".

Back