Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da izlgedas sexyNe!
Zašto bi to iko normalan radio?
Zahtevana stranica nije pronađena.Pogledajte prilog 1559365
Neka hvala hahaha
Vala ne želim bolna i deformisana stopala makar se nikad ne poseksalada izlgedas sexy![]()
Da li bi kupile neudobne cipele samo zato sto su bas bas lepe ili vam sjajno stoje?
da ti dam savetMeni su svake cipele neko vreme nedobne, žuljaju me, stežu, grebu.... Neke dok se ne razgaze, neke zauvek. Dakle, odgovor je, da, kupila bih.
Nema to veze s brojem.da ti dam savet
kupi broj vece![]()
To ne radi, mora da bude baš moj broj i baš moj kroj.da ti dam savet
kupi broj vece![]()
Ja bih ga izlupala čekićem iznutra preko neke krpe. Tako radim sa farmerkama kad se krate, pa preko onog debelog šava, posle je mekši i tanji.Nema to veze s brojem.
Kupila sam preslatke patike moj broj. Sav na peti mi je juče pomjerio mozak. Tražim način da ga omekšam.
Nesto moram,probacu tako,mnogo su slatke. Odlične su uz haljine.Ja bih ga izlupala čekićem iznutra preko neke krpe. Tako radim sa farmerkama kad se krate, pa preko onog debelog šava, posle je mekši i tanji.
Imaš i one kao jastučiće silikonske kod Kineza, ali samo da ti ne budu posle male.Nesto moram,probacu tako,mnogo su slatke. Odlične su uz haljine.
Imam to na svim cipelama,al ne kupih za ovo.Imaš i one kao jastučiće silikonske kod Kineza, ali samo da ti ne budu posle male.
ja uvek kupim malo vece i ako se ispostavi da su nezgodne stavim ulozak i bude super.To ne radi, mora da bude baš moj broj i baš moj kroj.
Pa ko ti brani, uzmi i tri broja veće. Ne nosiš ih na moje noge, zato ne znaš kako je meni.ja uvek kupim malo vece i ako se ispostavi da su nezgodne stavim ulozak i bude super.
kakve god da su, veci broj pomaze a uloskom nivelises.Pa ko ti brani, uzmi i tri broja veće. Ne nosiš ih na moje noge, zato ne znaš kako je meni.
Natopi šav omekšivačem za veš pre obuvanja.Nema to veze s brojem.
Kupila sam preslatke patike moj broj. Sav na peti mi je juče pomjerio mozak. Tražim način da ga omekšam.
ili neka turi flaster na petuNe, ni slučajno!
Natopi šav omekšivačem za veš pre obuvanja.
Platnene.premda koje su to patike kad prave problem?