Činija

LJILJA MMM;bt239469:
Nijeeeeeeee bre.......suština je prazna oslikana činija, a dupla suština je kad je puna :lol:
Ogladneh sad, a čekam sina da dodje po mene tako da ručka ima još :(

Onda ja volim duplu suštinu, a ti tako gladna samo uživaj u ovoj običnoj oslikanoj :)

LJILJA MMM;bt239475:
Ama nije obična, viš da ima i divnu pesmu :rtfm:
a ogladneh jer si ti pomenuo onu drugu suštinu :zcepanje:

E kad je već neobična ti probaj iz ove suštine da je prevedeš u onu drugu :) pa em više nećeš biti gladna, em ćeš dokazati neobičnost :) meni se ipak tamišarka više sviđa kad oslikava rečima, nego četkom :)

Da razjasnim, to je jedna cinija ali ima cetiri razlicita detalja... snimila sam je sa svih cetiri strana... ;)
Trenutno je bila prazna, sada se pravi važna jer je napunih kajsijama :)
Ih bracaco... u ovom slucaju prvo je bilo oslikavanje a posle pevanje...
A cinija jeste posebna, u miraz je moja mati nju dobila... nama deci vece radosti nije bilo neg' kad se u njoj puding ohladio... mmmmmmm...

Tamišarka;bt239496:
Da razjasnim, to je jedna cinija ali ima cetiri razlicita detalja... snimila sam je sa svih cetiri strana... ;)
Trenutno je bila prazna, sada se pravi važna jer je napunih kajsijama :)
Ih bracaco... u ovom slucaju prvo je bilo oslikavanje a posle pevanje...
A cinija jeste posebna, u miraz je moja mati nju dobila... nama deci vece radosti nije bilo neg' kad se u njoj puding ohladio... mmmmmmm...

:) eto vidiš i tebi se prvo dopala ona druga suština :) ona prva profinjena dolazi sa iskustvom, no na žalost zna i da ode akoje dugo bez ove druge, tako da jedna drugu nadopunjuju :) (kad glad udje na vrata, ljubav izadje kroz prozor :)

bracaco;bt239505:
:) eto vidiš i tebi se prvo dopala ona druga suština :) ona prva profinjena dolazi sa iskustvom, no na žalost zna i da ode akoje dugo bez ove druge, tako da jedna drugu nadopunjuju :) (kad glad udje na vrata, ljubav izadje kroz prozor :)

Ma bili smo mali i balavi, šta zna dete šta je vrednost...
Sad mi prazna cinija više znaci :)
Znaš kako to ide... svako vreme svoje breme nosi...

Tamišarka;bt239507:
Ma bili smo mali i balavi, šta zna dete šta je vrednost...
Sad mi prazna cinija više znaci :)
Znaš kako to ide... svako vreme svoje breme nosi...

Eh sve deca znaju pa čak i da naiskrenije vole :) no uvažavam ljubav ka činiji, sve dok ja mogu da držim prste u onoj drugoj suštini :)

pretty+yellow+sunflowers.jpg

Back