Cini li vas vezbanje mocnijim u krevetu?

gossca:
Sad bas citam o tome... u nekoj knjizi... dr.mr. istrazivanja i tako to...
Pise da korist od vezbanja u smislu samopouzdanja, borbe protiv negativnih emocija (depresije, melanholije, besa... itd) imaju samo oni koji ne vezbaju, pa odjednom pocnu da vezbaju... Oni kojima je vezbanje rutina kao pranje zuba, ne osecaju vise te pozitivne efekte... to jest, kod njih se cesto javi kontraefekat da se osecaju lose kad ne vezbaju...
Aha. Ima i to. "Zavisnost od vezbanja". I kad ne vezbaju osecaju se lose... kao i mi kad nismo na forumu ;)

gossca:
Sad bas citam o tome... u nekoj knjizi... dr.mr. istrazivanja i tako to...
Pise da korist od vezbanja u smislu samopouzdanja, borbe protiv negativnih emocija (depresije, melanholije, besa... itd) imaju samo oni koji ne vezbaju, pa odjednom pocnu da vezbaju... Oni kojima je vezbanje rutina kao pranje zuba, ne osecaju vise te pozitivne efekte... to jest, kod njih se cesto javi kontraefekat da se osecaju lose kad ne vezbaju...

tako je sekice konacno i ti nesto pametno da kazes...ja zato stalno mijenjam tipove i vrste droga...pa onda udarim po sportu pa ovo pa ono....ne treba zivjeti po sablonu vec se treba stalno izbijati...zato sam ja ovako pametan i smiren:)

Back