Kilavi Radonja
Aktivan član
- Poruka
- 1.931
Pri tom mislim na treniranje tipa trcanje, sport, teretana i sl. Cini mi se da cak ima uticaja i na samopouzdanje. Ne znam, kako vi po tom pitanju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rile_laki_oblak:ja sam radije za psihicko samopouzdanje... kao brus li sto je imao... ili, kao neki nindza kad stekne to samopouzdanje u zabacenom manastiru daleko u brdima... kad pogledom moze da predvidi sledeci potez protivnika... a onaj mu baci pesak u oci... i nasmeje se: ha haha... i misli da je pobedio... ali, nas junak je i to vezbao... razvio je moc da moze i bez pogleda da predvidi sledeci potez protivnika... koji skace na kucu... u tom trenutku, nas junak lagano okrece glavu, praveci se da je iznenadjen... a, u stvari, miran je k'o bubica... hladan kao led... i, u trenutku napada zlikovca koji skace sa kuce, nas junak podize svoju celicnu pesnicu u vazduh, dok neprijatelj svojim nespremnim telom udara u istu... i glasno vice: arghhhhh... i zlikovac pada, uz tup zvuk udarca tela o prasnjavu zemlju... i tada... ucitelj dolazi i kaze: "spreman si"...
Jeste, napucas se u bilderani, dodjes kuci, razvalis nogom vrata i kaaazes (dubokim sexy glaaasom): SAD CU DA TE KARAM!Hard as a rock:Ooo da! Nabijanjem kondicije i mišića, stiče se moć, samokontrola i samopouzdanje, naravno kako u krevetu tako i u svakodnevnom životu uopšte! 8)
Kao Bata Živojinović!2pike:Jeste, napucas se u bilderani, dodjes kuci, razvalis nogom vrata i kaaazes (dubokim sexy glaaasom): SAD CU DA TE KARAM!
Upravo! 8-)Hard as a rock:Kao Bata Živojinović!![]()
2pike:Jeste, napucas se u bilderani, dodjes kuci, razvalis nogom vrata i kaaazes (dubokim sexy glaaasom): SAD CU DA TE KARAM!
Vezbanje, teretana i drugi sportovi su ok, ali ne borilacki, jer on vezba i agresivnost duha. A ta agresivnost nije neophodna da bi postojalo samopouzdanje, koje bi se takodje steklo i kroz druge sportove. 8-)2pike:Pri tom mislim na treniranje tipa trcanje, sport, teretana i sl. Cini mi se da cak ima uticaja i na samopouzdanje. Ne znam, kako vi po tom pitanju?
E, čuo sam i da jedяiličaяstvo jača agяesivnost duhova.Grimizni_ratnik:Vezbanje, teretana i drugi sportovi su ok, ali ne borilacki, jer on vezba i agresivnost duha. A ta agresivnost nije neophodna da bi postojalo samopouzdanje, koje bi se takodje steklo i kroz druge sportove. 8-)
Taj rad....mada....kad se naduvam skroz mi e drugacije kad spavam sa devojkom..nekako mi se cula izostrechika_doktor:ne, ali zato droga da...ne cini u krevetu al zato u glaviiiiii
![]()
Ja sam čuo za izreku: "U zdravom telu zdrav i dug"2pike:Pri tom mislim na treniranje tipa trcanje, sport, teretana i sl. Cini mi se da cak ima uticaja i na samopouzdanje. Ne znam, kako vi po tom pitanju?