Cimerman nije kriv za ubistvo nenaoružanog crnog dečaka!

• Začetnik teme Začetnik teme AZTEC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
komsijske straze su uglavnom horde neostvarenih militarista, i mnogo cesce su nepotrebne nego sto su potrebne.
u tim hordama se cesce skupe neizivljeni umobolni agresivci nego likovi koji bi stvarno nesto da sacuvaju i da nekome pomognu,
i to im je savresn nacin da nadju zrtve na kojima bi da se izivljavaju.

zar je bitno da li ja mali afro-amerikanac (a.k.a. camuga) bio sitni lopov ili nije. nije bio naoruzan koliko znam i nije opravdano da ga
neko upuca, a posebno ne nabedjeni cuvar reda i mira sa coska.

sa druge strane, sto se vise medjusobno upucavaju manje ce nama da zagorcavaju zivot, pa samo napred...

Pa nije bio "ozbiljni" kriminalac ali je itekako bio delikvent...zar nisu kod njega našli gomilu ukradenog nakita jednom prilikom? Mislim da je bio i suspendovan iz škole zbog nekih drugih prekršaja.

U pravu si, Cimerman je polu-latinos - ali uopšte ne izgleda belo, bar ne po standardima rasista u americi, tako da sumnjam da je to moglo da utiče na njegovu oslobađajuću presudu.

Ne kažem ni ja da je bio ni krupan ni sitan kriminalac, nego da nije bio kriminalac uopšte. Suspendovali su ga u školi jer je pušio krek - ali to nije krivično delo. U Americi su svi "na nečemu", po tom parametru bi kriminalcem mogao da se nazove svaki drugi Amerikanac.

Upravo je Cimerman imao dosije i činio krivična dela - lemao ženu pa je bio osudjivan za nasilje u porodici. Da ne izgleda skroz belo - ne izgleda. Ali je polu Jevrejin a ćale mu je još i sudija...

Upravo je Cimerman imao dosije i činio krivična dela - lemao ženu pa je bio osudjivan za nasilje u porodici. Da ne izgleda skroz belo - ne izgleda. Ali je polu Jevrejin a ćale mu je još i sudija...[/QUOT

idealan ! :per:

ukoliko se moj glas racuna, ja sam za da mu se dodeli gravirani pistolj sa posvetom predsednika sad i da tim pistoljem nastavi da ih ubija,
ali prema demokratskim nacelima, ne uzimajuci u obzir rasnu, versku ili bbilo koju drugu pripadnost kao parametar za odredjivanje zrtve,
nego sve po redu kako mu naidju.

u stvari, mislim da gresim, ne utoku da dobije, nego mitraljez.

Pa i ovo dosad je bilo u skladu sa demokratskim načelima, bar prema shvatanju demokratije suda na Floridi koji je rekao da je sve bilo "halal".

tacno ! pa demokratija je kad mozes da biras koga ces da upucas. demokratija ima dugu tradiciju na teritoriji severne amerike, jos od kad makljaze blek stena vs. crveni mundiri.

u skladu sa svojom demokratijom oni su otkacili one koji su ih stvorili, postali nezavisni, i od tada ostatku sveta valjaju nezavisnosst i jednakost kao najbolji izvozni proizvod.
personalizovana coca cola gratis.

da nam zivi jednakost (one size fits all ):

jednakost1.jpg

:klap: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

prvi put moram da stanem u odbranu cede : taj je bio toliko uradjen da pojma nema sta znaci znak koji nosi na duxerici.
njemu je u vreme kad je ova fotka nastala (gradjanski protest ´96) bilo vazno da se efikasno uvlaci djindjicu, da efikasno
saradjuje sa tadasnjom vlascu dok kao gine za nepravdu na glasanju, i to je to... ako tu ima tu neka lova za njega, moze i to.

dokaz da sam u pravu : samo treba pogledati razvoj lika i dela postovanog c.jovanovica posle 5.10.2000.

I Nemci su se čudili ustaškim zločinima, počinjenim sa toliko strasti.A da je Hrvatska slabost Nemačke, to jeste tačno.I uvek ih to skupo košta.

Ма каква слабост Немачке, Немци су свесно користили Хрвате за злочине над Србима. Иако су знали за хрватске злочине над Србима њихова политика је и даље била про-хрватска. Знаш ли шта је Хитлер рекао када су му поједини немачки официри поменули усташке злочине? Рекао је дословно: ,,Па шта, пусите Хрвате да се мало иживе". Тако да немам ни једног разлога да имам добро мишљење о Немцима, нити да их сматрам мање кривим за злочине од усташа. И Немци и усташе су подједнако криви, јер су Немци знали шта усташе раде, али су их и даље подржавали. Иначе, усташки режим је био највернији Хитлеру. Исто је и данас ова модерна НДХ највернија Немцима и Меркеловој.

Ма каква слабост Немачке, Немци су свесно користили Хрвате за злочине над Србима. Иако су знали за хрватске злочине над Србима њихова политика је и даље била про-хрватска. Знаш ли шта је Хитлер рекао када су му поједини немачки официри поменули усташке злочине? Рекао је дословно: ,,Па шта, пусите Хрвате да се мало иживе". Тако да немам ни једног разлога да имам добро мишљење о Немцима, нити да их сматрам мање кривим за злочине од усташа. И Немци и усташе су подједнако криви, јер су Немци знали шта усташе раде, али су их и даље подржавали. Иначе, усташки режим је био највернији Хитлеру. Исто је и данас ова модерна НДХ највернија Немцима и Меркеловој.

razlika izmedju srba i hrvata u odnosu prema nemcima je pored ostalog i u tome sto su hrvati svaki dogovor sa nemcima postovali, koliko su mogli
pa i vise od toga, a mi, eto, nismo...

sad u tome postoji vec duga tradicija, i svabe logicno nece da menjaju svoje verne saradnike.

nije dobro sto su sad svabe jake kao pred drugi rat, ako nisu i jaci, a mi slabiji nego pred drugi rat. jos gore je sto svabe sad nemaju nikakvu nameru da nam fritzovi
i hansovi setaju po srbiji s masingeverima i da love batu zivojinovica, sad su im nacini i sredstva usavrsena. nisam pesimista, ali ovog puta ce okupacija da traje mnogo
duze nego u drugom ratu po svim cinjenicama.

ma to je super, tacno tako treba. prvo se probude braca i podsete se marka pola (sta li mu je uopste trebalo sve to):

brothers1.jpg

pa se onda probude i bela braca (koja se za sada vise bave rock´n´rolom):

brothers2.jpg

to sve pokrene industriju lakog naoruzanja, privatnu zdravstvenu zastitu, trgovinu raznom opremom i policiji i nacionalnoj gardi
se isplati mnogo dnevnica, sto takodje blagotvorno deluje na privredu.

dakle, cimerman je kriv i protesti su opravdani.

U principu , crnčuge su u SAD zaštićene ko beli medvedi :mrgreen: Evo već su nekoliko ljudi ubili "iz osvete" zbog ovog Trejvona ,a o tome mediji ćute (izuzev lokalnih) . Pre nekoliko meseci crnci su bez ikakvog povoda ubili (pucali u glavu ) belu bebu u kolicima naočigled majke . Naravno , to nikog ne interesuje - belci su sada građani drugog reda u Americi .

Black teens murder white baby for the fun of it

Brunswick, GA has been rocked by the unprovoked hate crime murder of a 13 month old baby. The baby was shot right in front of it’s mother by two black teenage thugs. The shooter is believed to be between the ages of 13 and 15. His accomplice was even younger. The mother was also shot in the leg.

Skin color made victims a target

Brunswick, GA is about 60% black. The area where the murder took place is overwhelmingly black. The 2010 census shows the area to be 13% white and 73% black....

130322171208-demarquis-elkins-story-body.jpg

article-0-18DAA14E000005DC-382_306x423.jpg

http://topconservativenews.com/2013/03/black-teens-murder-white-baby-for-the-fun-of-it/

... i to je tacno.

mada, posle vekova razvaljivanja i ponizavanja, i red je da im bude bar malo bolje (mislim na bracu camuge, naravno). oni samo koriste imbecilni
anglosaxonski sudski sistem, i ako bas nisu dibiduz sirotinja, stvarno mogu da se izvuku iz gomile gluposti.

tu se malo zaboravljaju indijanci kojima je (skoro potpuno) zatrto seme, svedeni su na stoku koja treba da zivi u rezervatima, a i dalje su diskriminisani
jos gore nego braca camuge. sve u ime demokratije, kunem se u dzordza vasingtona i povelju o nezavisnosti.

najveca komedija je da na srpskom forumu postoji tema o tome da li je cimerman kriv ili nije, a nas ovde prijateljska i demokratska amerika prvo
unistavala iznutra, pa nam pravila rat gde su brojali zrtve i slavili kad god se brojac okrene, pa su nas na to i trovali i ubijali sankcijama (zbog kojih
sada srbi gaje mnoge bolesti, pocevsi od psihosomatskih pa zakljucno sa rakom u mnogo vecem broju nego bilo koja nato zemlja), pa su nas bombardovali,
pa nas sad truju, ponizavaju i otimaju nam i to malo sto im nase patriote vec nisu poklonile.

kad sve to uzmemo u obzir, koga zabole ... da li je cimerman kriv ili nije, samo neka se trebe do poslednjeg.

ja sam prvi da im prvi partizan iz uzica i krusik iz valjeva potpuno besplatno salju dzebanu, a zastava prangije, sve dok se ne istrebe potpuno.

Back