CIMERKA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nataly25

Zainteresovan član
Poruka
243
Ne znam koliko je vas imalo sličan problem ali mene moja cimerka prosto izluđuje.....TOLIKO DA VIŠE NE MOGU DA JE PODNESEM....
Pretura po mojim stvarima, neuredna je, ne poštuje privatnost........
Razgovarale smo nekoliko puta, ali se za 2 dana ponovi ista priča........
da li da je roknem ili da je izbacim iz stana??????:evil::dash:

Poslednja izmena od moderatora:
Ako mozes da je se oslobodis sa postenim objasnjenjem da vam, ocigledno, ne ide zajedno - mislim da bi to bilo najbolje resenje.

Ako ne mozes placati stan - onda ti treba nova cimerka. Daj sadasnjoj "otkazni rok" i u medjuvremenu trazi novu osobu koja ti vise odgovara.

pa, cimerke su i devojke/žene,supruge sa kojima muškarci dele životni prostor.. i one umeju da ugrožavaju privatnost, pa onda im stalno treba kupatilo....a kupatilo ko ž.muzej, samo neke njihove svari, a muške u ćošak...fiksni telefon, misim, taj mali zajednički kućni aparat, žene imaju monopol ...toe njihovo....o preturanju po stvarima da ne pričamo, sve sa izgovorom da ne mogu da trpe "krš"....misim, mogu tek da mislim kako je kad su dve žene cimerke, neke nepoznate devojke moraju da žive zajedno...al baš mi nešto drago kad zamislim takvu situaciju......

ал што баш на овом пдфу о цимеркама? нем ништа против њи, ал зашто овде на овом посебном месту де се бистри о глобалном загревању, бријању, алу фелнама и сл....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back