Cime zameniti cigaretu?

pele27

Primećen član
Poruka
959
Pozdrav! Majka mi za mesec dana putuje u USA, i naravno nista nije problem osim pusackog momenta. Naime, treba valjda izdrzati 12ak sati leta bez nikotina. Zbog toga se necka da li da putuje sto mene frustrira jer prosto ne razumem da je to tolika zavisnost da bi neko odbacio placeno putovanje u Ameriku zbog pisljivih cigareta... Elem, moje pitanje je da li je iko od vas koristio nesto kao zamenu za cigarete i kako se sta pokazalo? Mislim na one nikotinske zvake, flastere i ne znam da li jos sta postoji...Ako ima neko ko ima iskustva sa ovim proizvodima neka pise da sto pre to kupuje... hvalaaaaa :ok:

Pozdrav! Majka mi za mesec dana putuje u USA, i naravno nista nije problem osim pusackog momenta. Naime, treba valjda izdrzati 12ak sati leta bez nikotina. Zbog toga se necka da li da putuje sto mene frustrira jer prosto ne razumem da je to tolika zavisnost da bi neko odbacio placeno putovanje u Ameriku zbog pisljivih cigareta... Elem, moje pitanje je da li je iko od vas koristio nesto kao zamenu za cigarete i kako se sta pokazalo? Mislim na one nikotinske zvake, flastere i ne znam da li jos sta postoji...Ako ima neko ko ima iskustva sa ovim proizvodima neka pise da sto pre to kupuje... hvalaaaaa :ok:

Žvake, flasteri i još kojekakve pilulice sam probala, ništa ne pomaže, kaži majci ili neka mazne dva bensedina, ima da spava ko beba do Amerike, ili neka mazne neko piće, opet će da spava ;) a kad stigne tamo eee, tada kreće frka, presešće joj i putovanje i Amerika. Bila sam pre tri godine u L.A. pa tamo ni na ulici nije dozvoljeno pušenje, a prijateljica kod koje sam bila naravno klimatizovala kuću, prozori zatvoreni, nema šanse da se zapali cigareta, ostaje terasa :hahaha:

Neka gricka semenke ;)

Ma tamo joj terasa ne gine jer je to jedino mesto u toj kuci gde se pusi... Za bensedine sam joj rekao..samo lud moze da dezdi budan tolike sate..
Kakve su te Ziban tablete? Gde se kupuju i koja im je cena? Znaci da se ne bacaju pare na zvake, flastere i ostalo?

Znam ja da je volja glavna stvar...ali opet, gledam sebe kada bih bio tako zavistan..zamisli da letis 12 sati i definitivno nema zaustavljanja, 'majstore stani da izadjem', i nemas gde da se zavuces i da upalis cigaru..ok, postoji toalet kao varijanta ali kazne udaraju po usima da to nije normalno....

Neka ode kod doktora, posto je to veci problem nego sto mislis.

Probala sam sa Ziban tabletama i moram priznati da su efikasne i za desetak dana prestajes sa pusenjem. Ali, treba ipak biti oprezan jer ko ima problema sa srcem ne bi trebalo da ih koristi.

Jesi li sada nepusac?
Htela sam da ih pazarim pre 6-7 god, al me jedan doca smorio da pre kupovine moram na neka predavanja, seanse, sta li su i ja odustala.

Poslednja izmena:

Back