Kada ste bez emotivne veze jako dugo, kako podnosite nezadovoljenost te potrebe da volite i budete voljeni?
Koji su supstituti za ljubav?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada ste bez emotivne veze jako dugo, kako podnosite nezadovoljenost te potrebe da volite i budete voljeni?
Novac ti je najbolji, sa njim dolazi i moc a to je najlepsi osecaj na svetu.
Sve je to lepo, nego drveće šuti, kad bi mi barem iscvrkutalo nešto ili me lepo i smišljeno lagilo, odmah bih se udala za nj.postoji recimo nase domace drvece, koje vam nudi izuzetna terapijska dejstva, dugovecno traje, nista ne trazi, puno daje, stoga veza sa njim ne proizvodi emotivne lomove.
Duhovni ljudi instancanog sluha mogu komunicirati sa drvecem, sistenje lisca na vetru je jezik koji njima govori nesto...Sve je to lepo, nego drveće šuti, kad bi mi barem iscvrkutalo nešto ili me lepo i smišljeno lagilo, odmah bih se udala za nj.![]()
Čovek treba da pokuša da se ne sažaljeva, jer, ako je za utehu, procentualno ima manje ljudi koji se potpuno usaglase u emotivnom smislu sa nekim, a to što su u vezi ne mora ništa da znači, nekad je baš i teže na taj način zavaravati sebe, bivajući pored realno neodgovarajuće osobe.milion puta sam pomislila da kad bi djelila zivot sa osobom koju istinski zelim sve bi mi bilo lakse, i problemi, i bol i sve, cak mislim da bi mi bilo ne lako nego cak i drago na rukama te osobe umrijeti
al ne nadjoh nesto slicno
Duhovni ljudi instancanog sluha mogu komunicirati sa drvecem, sistenje lisca na vetru je jezik koji njima govori nesto...
![]()
ma da,malo se skocka,malo na sebi poradi i to je to,a ne "joj ala patim""niko me ne voli",ajde bre,trzneš se malonema tu alternative u svakom slucaju radis na sebi