- Poruka
- 92.152
Čime hranite malo kuče od nekih 3-4 kg žive vage?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja baš mislio dal da mu dajem mišomor. DObro da si mi reklaHranom.
ova rasa je u pitanju, a?
daova rasa je u pitanju, a?
Mislim da je to malteška pudlica
Ima ljudi koji pate od raznih mentalnih poremećaja, pa tako neki veruju i da mogu od životinje koja je karvnivor napraviti herbivora. Realno bi takve zlostavljače životinja trebalo negde zaključati i zabraniti im da ikad priđu bilo kojoj životinji.Mislim da je to malteška pudlica
Čini mi se da je naša Nina imala drapkastu maltešku pudlicu...
možda nju da pitaš
ja sam imala terijere i dobermane...
sada imam pulinku i jednog velikog mešanca...
u svakom slučaju sam za to da se hrane kao svaštojedi...
imaš sada nekih vlasnika pasa koji su vegetarijanci, čak vegani, pa istu takvu hranu daju i psima...
Mito, malo informacija daješ... potala sam te da li je štene? koliko ima meseci, godina?ni slučajno vegetarijanac. Za sada uopšte ne voli voće ni povrće. Probala jednom borovnicu, sutradan i na dalje nije htela više. Krastavac ni da okusi...
DO skoro jela neku piletinu, sad neće...
Žensko![]()
2 godine.Mito, malo informacija daješ... potala sam te da li je štene? koliko ima meseci, godina?
to je važno za ishranu
ili pitaš tek tako, hahahahah
kakav krastavac i borovnice?
ja sam malo guglala, pa evo...2 godine.
Neko mi je rekao za krastavac i borovnice
kakvo je ovo preslatko malo čudo...
koliko vidim to je Pudla .....najbolji i najpametniji psi na svetuMislim da je to malteška pudlica
Čini mi se da je naša Nina imala drapkastu maltešku pudlicu...
možda nju da pitaš
moje kuče je malti-pu, a i ono na slici u uvodu, mada se na isto svodi.to nije malteška pudlica .vec Pudla ..najbolji i najpametniji psi na svetu
ja mojoj kupujem ovu hranu koja je za sada najbolja i ima sve što je potrebno malim psima
Pogledajte prilog 1448396
prvo se daje hrana za štence do godine dana a posle za odrasle pse ..jedan obrok granula je obavezan a drugi je meso
u kombinaciji sa pirincem ili povrcem koje smeju psi da jedu ..ja joj dajem od mesa piletinu, ribu i junetinu
Granule i meso.
moje je skoro celo belo i izgleda isto ko i tvoje. Za moje znam 100% da je mešanac malteza i pudle.Pogledajte prilog 1448399
evo da vas sve pozdravi i kaže cao..nemam vremena trenutno se igram sa mojom lopticom..a kada sam napolju najviše volim da jurcam
Blago tebi...Pogledajte prilog 1448399
evo da vas sve pozdravi i kaže cao..nemam vremena trenutno se igram sa mojom lopticom..a kada sam napolju najviše volim da jurcam
aha to je maltipo koji je ukrštanje maltezera i pudlice..a moja je cista pudlamoje kuče je malti-pu, a i ono na slici u uvodu, mada se na isto svodi.
Ovo moje je prestalo da jede granule, ne znam zašto, a žao mi da je izgladnjujem da vidim da li će tada da jede.
obižavam je, unela mi je radost i zadovoljstvo u život..Blago tebi...
![]()
![]()
![]()
moja nije bela vec aprikot i 100% je pudla..i nije mešanka ..ima pedigre odavde do amerikemoje je skoro celo belo i izgleda isto ko i tvoje. Za moje znam 100% da je mešanac malteza i pudle.