Čime hranite malo kuče od nekih 3-4 kg žive vage?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.152
1700082700114.png

Čime hranite malo kuče od nekih 3-4 kg žive vage?

Mislim da je to malteška pudlica
Čini mi se da je naša Nina imala drapkastu maltešku pudlicu...
možda nju da pitaš

ja sam imala terijere i dobermane...
sada imam pulinku i jednog velikog mešanca...

u svakom slučaju sam za to da se hrane kao svaštojedi...
imaš sada nekih vlasnika pasa koji su vegetarijanci, čak vegani, pa istu takvu hranu daju i psima...

možda nju da pitaš

ja sam imala terijere i dobermane...
sada imam pulinku i jednog velikog mešanca...

u svakom slučaju sam za to da se hrane kao svaštojedi...
imaš sada nekih vlasnika pasa koji su vegetarijanci, čak vegani, pa istu takvu hranu daju i psima...
Ima ljudi koji pate od raznih mentalnih poremećaja, pa tako neki veruju i da mogu od životinje koja je karvnivor napraviti herbivora. Realno bi takve zlostavljače životinja trebalo negde zaključati i zabraniti im da ikad priđu bilo kojoj životinji.

ni slučajno vegetarijanac. Za sada uopšte ne voli voće ni povrće. Probala jednom borovnicu, sutradan i na dalje nije htela više. Krastavac ni da okusi...
DO skoro jela neku piletinu, sad neće...
Žensko :)
Mito, malo informacija daješ... potala sam te da li je štene? koliko ima meseci, godina?
to je važno za ishranu

ili pitaš tek tako, hahahahah

kakav krastavac i borovnice?

možda nju da pitaš
koliko vidim to je Pudla .....najbolji i najpametniji psi na svetu :zaljubljena:
ja mojoj kupujem ovu hranu koja je za sada najbolja i ima sve što je potrebno malim psima

acana_puppy_hrana_za_tence.jpg

prvo se daje hrana za štence do godine dana a posle se daje hrana za odrasle pse ..jedan obrok granula je obavezan a drugi je meso
u kombinaciji sa pirincem ili povrcem koje smeju psi da jedu ..ja joj dajem od mesa piletinu, ribu i junetinu

Poslednja izmena:
to nije malteška pudlica .vec Pudla ..najbolji i najpametniji psi na svetu
ja mojoj kupujem ovu hranu koja je za sada najbolja i ima sve što je potrebno malim psima

Pogledajte prilog 1448396

prvo se daje hrana za štence do godine dana a posle za odrasle pse ..jedan obrok granula je obavezan a drugi je meso
u kombinaciji sa pirincem ili povrcem koje smeju psi da jedu ..ja joj dajem od mesa piletinu, ribu i junetinu
moje kuče je malti-pu, a i ono na slici u uvodu, mada se na isto svodi.
Ovo moje je prestalo da jede granule, ne znam zašto, a žao mi da je izgladnjujem da vidim da li će tada da jede.

moje kuče je malti-pu, a i ono na slici u uvodu, mada se na isto svodi.
Ovo moje je prestalo da jede granule, ne znam zašto, a žao mi da je izgladnjujem da vidim da li će tada da jede.
aha to je maltipo koji je ukrštanje maltezera i pudlice..a moja je cista pudla
znaju oni da komplikuju sa hranom..verovatno si je navikao da ljudsku hranu tako da je odbacila granule.koje su odlicne jer im regulišu stolicu i imaju sve potrebne vitamine i kalcijum u sebi..pod uslovom da je hrana kvalitetna i od dobrog proizvodjaca..
najbolje kada se kombinuje ljudska hrana i to ono sto psi smeju da jedu ( da nije slana, slatka, zacinjena, da ne nadima,da nije masna ,da ne izaziva prolive i slicno) sa granulama ( 1 obrok granule, 1 obrok ljudska hrana u vidu mesa)
kako je ona ( shvatila sam da je devojcica ) razmazena kao i moja sto je i pocela je da izvoljeva najbolje je da je ostaviš gladnu ( sto je priznajem teško ali se mora ) pa kada ogladni da joj das samo granule u posudi pored vode..jer psi mogu bez hrane do 7 dana a bez vode ne mogu i ne bi trebali da budu ni 1 dan

Back