ciljevi

srećica

Aktivan član
Poruka
1.918
sad kad smo usle u Novu 2007. godinu i kada smo (mozda) napravile rezolucije za novu godinu, hajde da napravimo i neke ciljeve u njoj. Npr. napisite kako zelite da se popravite u 2007. i sta zelite da popravite, sta zelite da ostvarite u njoj, a sta zelite da kupite, koga zelite da osvojite...itd...

Pocecu ja,
zelim da kupim sebi epilator:) da smrsam malo, da krenem da vezbam, da budem uredna, da ne budem lenja vise, da shvatim na vreme kakvi su neki ljudi dok me ne povrede...
ovo je za sad. kad se setim pisem jos, aj sad vi...

svake godine isto...
Na pocetku poskupe struja, prevoz, gas...
Pojma nemam zasto , valjda "tako treba".
Isto mi je i sa tim odlukama, tj. "ciljevima".
U januaru, obavezno.
Dijete su za prolece,
lenjost se leci, ko hoce, i u novembru...
Ja moju negujem kad god imam slobodan trenutak, pa bih tako da nastavim.
Eto, to mi je cilj.
Ali, nekako permanentan, nevezan za pocetak godine.
Odo' sad da gledam Dzeki(ja) Cena, hongkongosku zvezdu kung-fu filmova. Ležećki.

Zelela bih da manje placem, da prestanem da se nerviram oko gluposti, da konacno pocnem da vezbam, da malo smrsam, da me konacno primeti onaj zgodni kolega sa faksa, da uradim nesto sa ovom kosom, da... ma, svasta bih jos zelela.
'Ajd, sad ti opet...

nemože papir podneti šta ja sve imam da poželim:lol:
nemam neke posebne želje.
uglavnom ostvarujem sve svoje ciljeve, neke polako, ali uspešno;)

zorab:
svake godine isto...
Na pocetku poskupe struja, prevoz, gas...
Pojma nemam zasto , valjda "tako treba".
Isto mi je i sa tim odlukama, tj. "ciljevima".
U januaru, obavezno.
Dijete su za prolece,
lenjost se leci, ko hoce, i u novembru...
Ja moju negujem kad god imam slobodan trenutak, pa bih tako da nastavim.
Eto, to mi je cilj.
Ali, nekako permanentan, nevezan za pocetak godine.
Odo' sad da gledam Dzeki(ja) Cena, hongkongosku zvezdu kung-fu filmova. Ležećki.

Bravo....

a105.gif

Da ofarbam nebo u roza boju, da nateram dete da sprema redovno svoju sobu, da objasnim muzu da daska u kupatilu na wc solji treba da bude spustena, da dobijem jedno 20 cm u obimu grudi, i da ubedim sebe da mi je sasvim lepo kada sam u PMS-u kao sto sam sada.

Pa sada.....razmisljam o tome.......volela bih da skroz renoviram stan,znaci sve od pocetka do kraja.
Da,resila sam da detetu kupim psa,posto nam je macka uginula.
Ovog leta planiram da odem na neko lepo egzoticno mesto na letovanje.......nedostaje mi to.
Intezivno cu se baviti sportom..........
E sad sve ovo sto sam navela moze da bude,a i ne mora,ja tako uvek sebi zadam neke kao veoma vazne zadatke,a na kraju malo sta od toga ispunim,jer me zanteresuju skorz neke druge stvari.
Ali jedno znam.......iako su mi sve drugarice za NG pozele da se udam............E BAS NECU..........

Back