- Poruka
- 129.782
da li bi slagali da bi postigli cilj?
da li ste nekad slagali u zivotu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne...ustvari da, jer i to je bio ciljda li bi slagali da bi postigli cilj?
ne...ustvari da, jer i to je bio cilj
da , da zaštitim meni drage ljude
a zasto mislite da ih laz stiti?
da li bi slagali da bi postigli cilj?
a ko procenjuje da ne zeli da zna?Има таквих ситуација, Табе.
Рецимо, ако је неко болестан, а не жели то да зна.
Шта ћеш?
Да будеш искрен или да му улепшаш задње дане живота слагавши га?
zasto je tema plitkaTabe, ne zlostavljaj Makijavelizam za ovakve plitke teme.![]()
Tabe, ne zlostavljaj Makijavelizam za ovakve plitke teme.![]()
Svi lažu.Samo treba uzeti papir i olovku i zapisati šta neko priča ili snimiti razgovor,pa ga preslušati.da li bi slagali da bi postigli cilj?
ovo je jako dobro pitanjea ko procenjuje da ne zeli da zna?
Svi lažu.Samo treba uzeti papir i olovku i zapisati šta neko priča ili snimiti razgovor,pa ga preslušati.
Smoki,ja sam odavno svestan toga.nije lose ni krenuti od sebe.zapanjili bi se kad bi smo iskreno upisali koliko puta slazemo sami.ispalo bi da toga nisamo ni svesni
Smoki,ja sam odavno svestan toga.
Ja sam centar svog sveta,svi drugi su prolaznici.ma svi smo,kao.ali sebi najlakse oprastamo i nalazimo opravdanje
ovo je jako dobro pitanje
ako zamislim da sam ne daj boze to ja,sa jedne strane mislim da bih volela da znam,
imam pravo da znam. to pravo pripada i drugima.ovo je jako dobro pitanje
ako zamislim da sam ne daj boze to ja,sa jedne strane mislim da bih volela da znam,obavis sta ti je preostalo,ispunis sebi neku zelju,posvetis se dragim ljudima,imas vremena da se lepo oprostis sa ljudima.da nekome nesto oprostis,ili da od nekog trazis oprost
sa druge strane postoji mogucnost da se obeznanim od straha,da se paralisem,da pocnem da tonem u samosazaljenju i ocaju pa postanem teret i sebi i drugima
nije lose ni krenuti od sebe.zapanjili bi se kad bi smo iskreno upisali koliko puta slazemo sami.ispalo bi da toga nisamo ni svesni