čika frojd

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim da je čika frojd bio u pravu. onaj njegov super ego u vidu društvenih normi čini nas nesrećnim, jer potiskuje naše seksualne i agresivne nagone.
zato bi forum, da nema moderatorki, bio carstvo i arhetiop prvobitne sreće u kome bi mogli da se seksamo i pičkaramo do mi mile volje.
samo se na forumu može umreti srećan. je li tako drugari i drugarice?

Tako je....baš bi mogli da se sexamo na forumu...z:hm:z:lol:

pade mi na pamet da moderatorke uzmu jedan slobodan dan, pa da vidimo kako bi to izgledalo. evo, ja bih izveo pile, da joj ne bude dosadno bez foruma

Ih, pa onda bismo ostali bez bar 10-tak tvojih tema tog dana... ako ti ne bi taj dan bio na forumu ne bismo tačno znali koje su maksimalne mogućnosti takvog eksperimenta...

mislim da je čika frojd bio u pravu. onaj njegov super ego u vidu društvenih normi čini nas nesrećnim, jer potiskuje naše seksualne i agresivne nagone.
zato bi forum, da nema moderatorki, bio carstvo i arhetiop prvobitne sreće u kome bi mogli da se seksamo i pičkaramo do mi mile volje.
samo se na forumu može umreti srećan. je li tako drugari i drugarice?

Marendice ja mislim da si ti odlepio, šta su ti sad moderatori krivi što ti otvaraš gomilu glupih tema, pa im samo praviš posao da moraju da ih zatvaraju.:manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back