Adem1 Primećen član Banovan Poruka 915 27.09.2009. u 13:02 - Čije cigarete pušite? #476 mi hrvati: jel ove ustaške spadaju pod domaće ili stranjske ??? Kliknite za proširenje... zavisi cime ih punite... ruskim duvanom, srpskim, ili nekim neprijateljskim
mi hrvati: jel ove ustaške spadaju pod domaće ili stranjske ??? Kliknite za proširenje... zavisi cime ih punite... ruskim duvanom, srpskim, ili nekim neprijateljskim
Elizabet1 Zainteresovan član Poruka 422 27.09.2009. u 13:07 - Čije cigarete pušite? #477 Adem1: zavisi cime ih punite... ruskim duvanom, srpskim, ili nekim neprijateljskim Kliknite za proširenje... imam trajnu amneziju -Pise ali izgleda da je nemas .
Adem1: zavisi cime ih punite... ruskim duvanom, srpskim, ili nekim neprijateljskim Kliknite za proširenje... imam trajnu amneziju -Pise ali izgleda da je nemas .
Psihologue Buduća legenda Poruka 37.381 27.09.2009. u 13:10 - Čije cigarete pušite? #478 Dača Niš: Da vidimo ko je rodoljub, a ko izdajnik... Ko puši koje cigarete? British American Tobacco Philip Morris Domaće... Nedaj bože, ustaške... Ruske??? Kineske? Kliknite za proširenje... Daklem,vi na POLITICI ste bas pukli sa rznovrsnim temama.. Nemate sta da radite pa ondak samo pusite po ceo dan.
Dača Niš: Da vidimo ko je rodoljub, a ko izdajnik... Ko puši koje cigarete? British American Tobacco Philip Morris Domaće... Nedaj bože, ustaške... Ruske??? Kineske? Kliknite za proširenje... Daklem,vi na POLITICI ste bas pukli sa rznovrsnim temama.. Nemate sta da radite pa ondak samo pusite po ceo dan.
Дон Buduća legenda Poruka 29.456 27.09.2009. u 15:44 - Čije cigarete pušite? #479 Dobro... Za nastavak idite u kafanu.