W.A.S.P.
Poznat
- Poruka
- 9.005
може и тако ...Mene asocira na dlakavu *****.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
може и тако ...Mene asocira na dlakavu *****.
Naravno da sam i pomislila i pozeljela...kučka:Ako nije, da li je ikada pomislio na to kada je bilo prilike ili se gnusa toga?Mislim..ono .ja sam cistunac nema sanse..
kučka:Ovo nije 1358 tema o prevari kao takvoj i necemo sada ponovo o tome da teoretisemo ..Nego da predjemo na praksu i konkretno:
Da li je neko prevario svoju devojku/momka ili bracnog druga?
Ako nije, da li je ikada pomislio na to kada je bilo prilike ili se gnusa toga?Mislim..ono .ja sam cistunac nema sanse..
Ako jeste..Kako zivite sa time.Da li ste ili bi partneru rekli istinu ili cutite ili vas mozda pece savest? Ovo bas i ne verujem za one koji su to ucinili ali hajde..
Iskusenju...Hard as a rock:Kome?? Đavolu ili vezi?![]()
Dobro, a znamo ko stoji iza iskušenjaGazdarica:Iskusenju...![]()
Hmm... to mi je prosto neverovatno! Kada čitam tvoje postove, rekao bih da pružaš 1001 noć, a ono tebe momak prevari. :-?Gazdarica:E, tako mi se desilo i da me, dok sam ja 6 mjeseci odolijevala iskusenju, s druge strane momak prevari... Pa ti sad vidi, ko je tu ispao budala...![]()
O, seks nam je uvijek bio odlican, i prije toga... A, i poslije...Hard as a rock:Hmm... to mi je prosto neverovatno! Kada čitam tvoje postove, rekao bih da pružaš 1001 noć, a ono tebe momak prevari. :-?
Ma jock, srce mi je slomio s tom prevarom...Zex:To Gazdarice znaci - yebes muskarca koji ne svrlja, ako je dobar njima dobar je i meni, jel'da?
Ako ne svrlja znaci da je shonjo, il tako nesto?
To volem, široka shvatanja!Gazdarica:O, seks nam je uvijek bio odlican, i prije toga... A, i poslije...![]()
Jesam. Decka sa kojim sam bila 3 godine u vezi, koji apsolutno nicim to nije zasluzio (u stvari, kako se to i zasluzuje).kučka:Ovo nije 1358 tema o prevari kao takvoj i necemo sada ponovo o tome da teoretisemo ..Nego da predjemo na praksu i konkretno:
Da li je neko prevario svoju devojku/momka ili bracnog druga?
Ako nije, da li je ikada pomislio na to kada je bilo prilike ili se gnusa toga?Mislim..ono .ja sam cistunac nema sanse..
Ako jeste..Kako zivite sa time.Da li ste ili bi partneru rekli istinu ili cutite ili vas mozda pece savest? Ovo bas i ne verujem za one koji su to ucinili ali hajde..