Cija maca vunu prede..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kučka:
Ovo nije 1358 tema o prevari kao takvoj i necemo sada ponovo o tome da teoretisemo ..Nego da predjemo na praksu i konkretno:

Da li je neko prevario svoju devojku/momka ili bracnog druga?

Ako nije, da li je ikada pomislio na to kada je bilo prilike ili se gnusa toga?Mislim..ono .ja sam cistunac nema sanse..
Ako jeste..Kako zivite sa time.Da li ste ili bi partneru rekli istinu ili cutite ili vas mozda pece savest? Ovo bas i ne verujem za one koji su to ucinili ali hajde..

Ne, nisam prevarila , mislim da nikada slucajno to ne bih ucinila ali po zasluzi mu svakako ne bi ostala duzna i ne bi me grizla savest :D

nisam... i dosta tesko da ce se neka okititi mojim skalpom dok sam zauzet... i odoleo tom iskusenju sasvim lagano... shvatio sam rano da nijedna ne moze da mi pruzi vise nego ona kojoj verujem... u stvari, kad malo bolje razmislim... odoleo sam mnogim takvim iskusenjima i dok nisam bio zauzet... hm... taj instinkt se i nije primio kod mene bas preterano... valjda mi treba i nesto vise od dobre pozadine... ili prednje strane, sve jedno... a najbolje mi je kad devojke 'slobodnijih (evropskih - ha!) shvatanja' misle da mogu da imaju sve... i svakoga... da je dovoljno da se pojave... mislim... uglavnom jeste... pretpostavljam... a nisu navikle da ih neko odbije... obicno odma' pastuvi zabalave... posto vilica padne... i para zamagli vid... eh... valjda ne mozes da pregazis reku a da se ne pokvasis... niti da udjes u blato a da se ne isprljas.. a posle vec bude kasno da neke stvari budu kao sto su ih zamisljale, dok su jos uvek bile prave...

kučka:
Ovo nije 1358 tema o prevari kao takvoj i necemo sada ponovo o tome da teoretisemo ..Nego da predjemo na praksu i konkretno:

Da li je neko prevario svoju devojku/momka ili bracnog druga?

Ako nije, da li je ikada pomislio na to kada je bilo prilike ili se gnusa toga?Mislim..ono .ja sam cistunac nema sanse..
Ako jeste..Kako zivite sa time.Da li ste ili bi partneru rekli istinu ili cutite ili vas mozda pece savest? Ovo bas i ne verujem za one koji su to ucinili ali hajde..
Jesam. Decka sa kojim sam bila 3 godine u vezi, koji apsolutno nicim to nije zasluzio (u stvari, kako se to i zasluzuje).

Raskinuli smo, ostali u kontaktu, sve super, ali nisam mogla vise da drzim to u sebi i priznala sam mu, odmah potom sam se izjasnila da zelim da budemo ponovo u vezi.
Kroz 15 minuta sam se nasla kako pesacim sama do kuce u po noci. :lol:

Salim se, mislim, jesam pesacila, ali je on to relativno dobro poneo, bar se tako ponasao. I dalje smo u kontaktu, verujem da mi je oprostio.
U svakom slucaju, znam da to vise nikad necu uraditi nikome.

prvo i prvo, racunam i poljubac
drugo, pretpostavljam da se tema odnosi ne samo na trenutne nase veze
jesam kad sam bila mlada i luda
ali to su bile neke veze bezveze
nisam nikome priznala
i da me je neko video rekla bih "nisam to bila ja" :lol: ma i kad bi me partner video ubedila bih ga da treba vise da veruje meni nego sopstvenim ocima :lol: sala sala, nisam dotle :)
sad sam verna 100% ima tome vise godina:)

Back