Čija je originalna verzija ove pesme?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super.Obozavam kantri muziku.A, kako vam se čini ova:
Ima slicnosti u muzici,ali reci su drugacije.malo razumem engleski i nije radnja ista u pesmi.A, da li ti te dve pesme nalikuju ?
da,.. retko su reči i smisao (radnja) pesme slični,.. melodija i muzika su presudneIma slicnosti u muzici,ali reci su drugacije.malo razumem engleski i nije radnja ista u pesmi.
Ovo je prva verzija koju sam ja čuo kad sam bio klinac. Ovo kasnije "Vlada i Gile" već nisam bio dete...Čija je originalna verzija ove pesme?
Brža je ? ili je i razlika u melodiji?Ovo je prva verzija koju sam ja čuo kad sam bio klinac. Ovo kasnije "Vlada i Gile" već nisam bio dete...
Ova kantri pesma ima sličan ritam, ali je melodija skroz drugačija
stari dobri dani,sto se tice muzike.da,.. retko su reči i smisao (radnja) pesme slični,.. melodija i muzika su presudne
Idemo na sledeću
Melodija je skroz drugačija. "Juca i kuca" ima svega 4 tona (1,2,3, i 4 u durskoj skali)Brža je ? ili je i razlika u melodiji?
meni nalikuje,.. da je kopija,..
Po vremenu svirke, Kridensi su pre 7 mladih , a Vlada i Gile su kasnije.
https://youtu.be/UINidbbvGFMda,.. retko su reči i smisao (radnja) pesme slični,.. melodija i muzika su presudne
Idemo na sledeću
Poznato je da su '60-ih i pocetkom '70-ih nase grupe prepevavala strane pesme,ali cini mi se da je ovo original.Secam se crno belih snimaka Silueta.Mislim da je ovo njihovo.Traži se originalna verzija![]()
Pa to sam ti I napisao. Pesma "Juca I Kuca" je original po muzici. Muziku "po notama" je napisao pokojni Aleksandar Korac.Melodija (arija, muzika) je bitna,.. lako je promeniti tekst,..
Po notama je original ili kopija, a ne po tekstu.
Pesma jeste original I napisao ju je A. Korac. Zato sam I postavio omot albuma I ploce gde lepo pise: A. Korac, author muzike. Prvo ime iza naslova pesme je author muzike, drugi je aranzer, trece ime je tekstopisac.Kako muziku "po notama"..
Nije on pisao note ?
Pesma, "Joca i Kuca" je plagijat od Kridensa..
Ti misliš da je original ?