Cigarete

Zoran994

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
302
Poceo sam da pusim ali kad kod zapalim cigaru posle 3-4 dima pocne da me vrti.Jel to samo pred pocetak dok se ne naviknem ili znak da treba da prestanem???:roll:

Zavisi kakve si konstitucije. Ako si mršav tj koščat i aktivan po prirodi neće ti mnogo smetati, ali ako si dežmekast i tromiji mnogo će ti smetati. Ali kako god to je štetna navika. Kašlje se ujutro, zubi žute, bolje se ne navikavaj. Krv se truje ugljen monoksidom i imaš manje snage

Poceo sam da pusim ali kad kod zapalim cigaru posle 3-4 dima pocne da me vrti.Jel to samo pred pocetak dok se ne naviknem ili znak da treba da prestanem???:roll:
Verovatno si mlad covek. Jednog dana ces se kajati. Sad u cigarete stavljaju sve i svasta da bi pojacali zavisnost tako da je odvikavanje jdnako tesko kao i od heroina.
To da li ces postati pusac je tvoja odluka i mi tu ne mozemo mnogo. Baci ta g**** ne trebaju ti. Sto da finansiras mafiju i skracujes sebi zivot?!
Postavio si neverovatno glupo pitanje al ajde da te ispostujem.

Hajde da si u osnovnoj skoli pa da hoces da ispadnes frajer, pa recimo da razumem, al sudeci po nicku rekao bih da imas 17god i da si malko mator da se na takav nacin dokazujes u drustvu...

Zivim u tom razvijenom svetu,i ovde je sramota ako mlad i obrazovan covek pusi.Bas sramota,puse neobrazovani,ulicari,cigani...takvih je preko 90%.Govorim o mladim narastajima a ne o matorima koji su propusili u nekim drugim vremenima.
Pusenje je zlo,tu ama bas nicega dobrog nema,a niukotin stvara sedam puta vecu zavisnost od heroina.
Da bi sad propusio jedan mlad i pametan covek,treba da bude budala.Bas budala.

Batalio sam .. pravo da vam kazem pre 3.god. kao balavac sam pusio non stop samo da bih ispao faca pred drustvom i zaradio gadnu bolest ... neznam sta je dokror mi nikada nije rekao a ni moji nisu hteli da mi kazu! Nesto u grlu na onoj resici izraslo mi nesto sva sreca pa sam operisao i to je nestalo .Sad kad sam poceo ponovo setih se toga i bolje da ostavim UPRAVU STE :)

Back