- Poruka
- 302
Poceo sam da pusim ali kad kod zapalim cigaru posle 3-4 dima pocne da me vrti.Jel to samo pred pocetak dok se ne naviknem ili znak da treba da prestanem???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno si mlad covek. Jednog dana ces se kajati. Sad u cigarete stavljaju sve i svasta da bi pojacali zavisnost tako da je odvikavanje jdnako tesko kao i od heroina.Poceo sam da pusim ali kad kod zapalim cigaru posle 3-4 dima pocne da me vrti.Jel to samo pred pocetak dok se ne naviknem ili znak da treba da prestanem???![]()
Poceo sam da pusim ali kad kod zapalim cigaru posle 3-4 dima pocne da me vrti.Jel to samo pred pocetak dok se ne naviknem ili znak da treba da prestanem???![]()
Poceo sam da pusim ali kad kod zapalim cigaru posle 3-4 dima pocne da me vrti.Jel to samo pred pocetak dok se ne naviknem ili znak da treba da prestanem???![]()
Hajde da si u osnovnoj skoli pa da hoces da ispadnes frajer, pa recimo da razumem, al sudeci po nicku rekao bih da imas 17god i da si malko mator da se na takav nacin dokazujes u drustvu...
Cuo sam da hoce da vrti ako pusis bez filtera, mada u svakom slucaju ne treba ti to kad ti vec smeta (a i ovako), mada stvar licnog izbora.
Hahahahah