Cigarete uskoro petostruko skuplje

da, plus sto sad mogu da se nadju i neki aromaticni... malo je zeznuto dok se ne usavrsi savijanje, al je smek neuporediv... jes da ja zapalim jednom u par meseci al da pusim redovno ne bih kupila gotovu cigaru nikad

sad ima da se kupe "tubice"-kao cele prazne cigarete sa sve filterom i mašinica kojom se one pune, skroz jednostavno i vrlo praktično, uveče napunim tabakeru u koju staje 19 cigareta i ne popušim ni pola....

ja već pet meseci ne kupujem cigarete nego duvan, to je više nego pet puta jeftinije...a nisam pušila skupe cigarete

a i drastično sam smanjila broj popušenih cigareta, u čistom duvanu nema hemije koja te tera da moraš sad i odmah da upališ ili ćeš da crkneš, popušiš kad ti prija i to je to (kako i treba, jel da:zcool:).

....uskoro cu ja da ti se pridruzim u zavijanju cigareta :D

....samo jos da saznam gde ima dobrog duvana, da mi ne utrape neku suvu travu:mrgreen:

DOLE VLADA!
SMRT DOMACIM IZDAJNICIMA,STRANIM PLACENICIMA I SARADNICIMA OKUPATORA!!!

Nebih ja tu imala ista da dodam :manikir:

pitanje je cega ces se odreci jer ti standard nece skociti pet puta

Pa cuj ... danas sam usla u radnju i potrosila oko 4000 ... pola od toga su budalastine bez kojih mogu, hiper marketa sam se davno odrekla jer nemam kompas u trosenju ... tako da ... saseci cu ja jos negde ... ali necu da me niko maltretira dok ja sama ne odlucim da ostavim ... ako z:mrgreen:
Uostalom , vec sam se inace informisala kako do dobrog duvana za motanje

Back