cega cete se odreci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Raduje me ako ce biti tako..Ne moram se truditi da ih ostavim, prosto necu moci da ih placam..![]()
Tako je bilo i u Nemackoj i Francuskoj. Posle uzasnih poskupljenja, ali i striktne zabrane pusenja u zatvorenim prostorijama, ljudi su polako
batalili duvan. Inace, petostruko sigurno nece poskupiti, mozda duplo. Ne znam zasto uvek uzimaju Norvesku kao primer. Nedavno sam
u Ceskoj svoj Danhil placala 4 evra ( u Nemackoj je 6, u Francuskoj 6,80), a i navodi se primer Slovenije gde ne kosta ni 4 evra.
Ja sam uglavnom smanjila broj na 5-6 dnevno i to samo napolju. Nekako mi je strasna pomisao da recdimo nesto vise nikada necu smeti,moci.
Cak, ako je covek disciplinovan moze da pusi i samo dve tr4i cigarete , recimo uvece, onda najvise i prijaju![]()
Kad je tek uvedena zabrana pusenja u zatvorenim prostorijama u Crnoj Gori, djelovalo je ozbiljno.. Trajalo je dva-tri mjeseca i za to vrijeme sam prilicno smanjila pusenje ..Sada, mislim da su svi zaboravili na postojanje tog zakona..
Tvrdim da bi puno pusaca ostavilo cigare da ima takva ogranicenja kao sto su cijena i zabrana..
Ja sam, priznajem, lijena da se sama time pozabavim, tj. da ih konacno ostavim
cega cete se odreci
Dodatni motiv da zaradim više.
ja već pet meseci ne kupujem cigarete nego duvan, to je više nego pet puta jeftinije...a nisam pušila skupe cigarete