Cigare i kvalitet duvana kod nas i u inostranstvu

mario80

Stara legenda
Poruka
81.027
Mi smo porodica pušača. Okorelih da se ne lažemo, svi dimimo. Ja 20 godina motam duvan pre sam motao samson pa domingo... Na kraju sam prešao na domaći. Prvo sam pušio neki krš koji mi je grebao grlo pa sam promenio sad je super. U životu se nisam zakašljao ili izbacio šlajm. O tome sam počeo da razmišljam posle lošeg duvana koji sam kupovao za vreme korona krize! Katran mi je ostajao na brkovima! Lik koji mi ga je prodavao je bio sav musav :D

Poenta teme:

Keva puši klasične cigare i kada provodimo vreme i kupujemo u srbiji keva kašlje ko magarac. Često smo menjali ali ona baš krlja. Kupovao sam joj ronhil slim i rotmans. Kutija je oko 3 evra.

Kada odemo u hrvatsku (nekoliko meseci) i počnemo ovde da kupujemo cigare keva skroz prestane da kašlje i nema nikakvih problema! Kupujem joj pal mal sa plavom značkom. Kutija je 4 evra.

Dal je moguće da u srbiji guraju šta stignu u duvan tj cigare bez ikakve kontrole?!??

Malo mi je previše simptomatično! Svake godine isto!

Mi smo porodica pušača. Okorelih da se ne lažemo, svi dimimo. Ja 20 godina motam duvan pre sam motao samson pa domingo... Na kraju sam prešao na domaći. Prvo sam pušio neki krš koji mi je grebao grlo pa sam promenio sad je super. U životu se nisam zakašljao ili izbacio šlajm. O tome sam počeo da razmišljam posle lošeg duvana koji sam kupovao za vreme korona krize! Katran mi je ostajao na brkovima! Lik koji mi ga je prodavao je bio sav musav :D

Poenta teme:

Keva puši klasične cigare i kada provodimo vreme i kupujemo u srbiji keva kašlje ko magarac. Često smo menjali ali ona baš krlja. Kupovao sam joj ronhil slim i rotmans. Kutija je oko 3 evra.

Kada odemo u hrvatsku (nekoliko meseci) i počnemo ovde da kupujemo cigare keva skroz prestane da kašlje i nema nikakvih problema! Kupujem joj pal mal sa plavom značkom. Kutija je 4 evra.

Dal je moguće da u srbiji guraju šta stignu u duvan tj cigare bez ikakve kontrole?!??

Malo mi je previše simptomatično! Svake godine isto!
I ja sam pusac ( doduse vec 5-6 godina pusim elekroniku i svakom
bi strasvenom pusacu to preporucila), dok sam pusila cigarete
imala sam problem u Srbiji sa cigaretama, ali sam ja ovde pusila
iskljucivo Dunhill, a u Srbiji ga nije bilo i onda sam tamo pusila
Mallboro od koga mi nije bilo dobro i zaklunjala sam se da cu prestati
da pusim.

Juce citam da ce duvanska industrija ( Filip Moris i kompanija)
2031 prestati da proizvodi cigarete kakve poznajemo. Bice samo
ovih elektronskih. Neka tvoja maman proba polako da prelazi
na elektroniku. Sve to ide iz glave ( naravno i prestanak pusenja)
ali je ovo ipak malo zdravije, a plezir je isti. I jevtiniji:))

Ma ćale pušio elektroniku i ona neće ni da čuje, nije loša struja za stalno al uz kafu ne mogu ni da je pogledam a kamoli pijem kafu a popijem barem 5-6-7 kafa dnevno.

Tako da mi jedino to motanje pada na pamet jer je struja bljaaak za kafu.

Tako da mi se mota po glavi da su cigare teška krdža u srbiji.

Davno sam nosio drugaru box malbora preko, kao poklon trodupla bila razlika u ceni on kad je vido kaže eeee jeste al mi od ovih otpada glava. I nije ih pušio valjda poklonio.

Back