mario80
Stara legenda
- Poruka
- 81.027
Mi smo porodica pušača. Okorelih da se ne lažemo, svi dimimo. Ja 20 godina motam duvan pre sam motao samson pa domingo... Na kraju sam prešao na domaći. Prvo sam pušio neki krš koji mi je grebao grlo pa sam promenio sad je super. U životu se nisam zakašljao ili izbacio šlajm. O tome sam počeo da razmišljam posle lošeg duvana koji sam kupovao za vreme korona krize! Katran mi je ostajao na brkovima! Lik koji mi ga je prodavao je bio sav musav 
Poenta teme:
Keva puši klasične cigare i kada provodimo vreme i kupujemo u srbiji keva kašlje ko magarac. Često smo menjali ali ona baš krlja. Kupovao sam joj ronhil slim i rotmans. Kutija je oko 3 evra.
Kada odemo u hrvatsku (nekoliko meseci) i počnemo ovde da kupujemo cigare keva skroz prestane da kašlje i nema nikakvih problema! Kupujem joj pal mal sa plavom značkom. Kutija je 4 evra.
Dal je moguće da u srbiji guraju šta stignu u duvan tj cigare bez ikakve kontrole?!??
Malo mi je previše simptomatično! Svake godine isto!

Poenta teme:
Keva puši klasične cigare i kada provodimo vreme i kupujemo u srbiji keva kašlje ko magarac. Često smo menjali ali ona baš krlja. Kupovao sam joj ronhil slim i rotmans. Kutija je oko 3 evra.
Kada odemo u hrvatsku (nekoliko meseci) i počnemo ovde da kupujemo cigare keva skroz prestane da kašlje i nema nikakvih problema! Kupujem joj pal mal sa plavom značkom. Kutija je 4 evra.
Dal je moguće da u srbiji guraju šta stignu u duvan tj cigare bez ikakve kontrole?!??
Malo mi je previše simptomatično! Svake godine isto!