Ciganske karte- vracaonica :-)

Pozdrav drage moje, naokolo tražim nekog da, mi protumači otvorene karte...... Postaviću sliku, pa možda, neko odgovori..... Ne znam da li treba datum ili samo slika.....
Pitanje je, da li će uspeti da spasu brak ovaj put? Ili će opet biti problema? Hvala unapred, ako se neko pojavi da odgovori..... 😆😁

Prilozi

• IMG_20201025_170331.jpg
    IMG_20201025_170331.jpg
    182,8 KB · Pregleda: 13
Karte ništa ne mogu pokazati i nisu merilo nečijeg stanja duha ili u ovom slučaju braka. Za prave analize treba osoba koja vidi, zna i može da pomogne. Gledajući po kartama može biti ovo ili ono. Ja sam drugačije analizirala i rešavala moje probleme, pa zato ovo komentarišem.

Dragi forumasi, imam jedan predlog nadam se da ce ga odobriti moderatori, ako ne, ne zameram ;)

Ja ucim i proucavam Ciganske karte , pokusacu da postavim slike da vidite o cemu je rec.
Bez ikakve zelje da vas zaduzujem, zelela bih da vezbam,a mozda nekome nesto i pomognem:) Vi postavljajte pitanja, ja cu vam odogovarati (tj.pokusati) otvaranjem istih.

Ko zeli ,neka proba! I niko mi nije duzan, ovo je moja zelja, ako hocete pridruzite se.
Naravno, zelela bih, da mi kazete da li sam u pravu ili ne, ako je nesto intimno ,postoje privatne poruke ili ako zelite precutite;)

Sve vas :heart: Lilith
Mozete li meni da pogledate

Pozdrav drage moje, naokolo tražim nekog da, mi protumači otvorene karte...... Postaviću sliku, pa možda, neko odgovori..... Ne znam da li treba datum ili samo slika.....
Pitanje je, da li će uspeti da spasu brak ovaj put? Ili će opet biti problema? Hvala unapred, ako se neko pojavi da odgovori..... 😆😁

Nema ovde spasa. Ali ima novi početak.
No do sad je sve rešeno. Ovo davno beše :)

Заправо, још увек су у тзв. срећном браку, колико чујем. Прекинула сам контакт, јер испадох љубоморна на њихову срећу.... тако да..... али сигурн сам да нема ништа од тога...

Back