Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Zatvoreno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podržavam, jer sam se lično uverila u takve stvari.Naravno, bila sam kod jedne žene po preporuci.Sve mi je pogodila, čak i neke bliske namere u budućnosti.
Evo ja da se oprobam interesuje me sta kazu ciganske karte na ideju o mom novom poslu koji zelim da zapocnem kakve su mi sanse hoce li firma raditi dobro kakva je zarada ??Pogledajte prilog 191515Pogledajte prilog 191516
......Evo dragi ljudi,slike karata. Ako zelite,javite se :-)
Mozete li meni da pogledateDragi forumasi, imam jedan predlog nadam se da ce ga odobriti moderatori, ako ne, ne zameram
Ja ucim i proucavam Ciganske karte , pokusacu da postavim slike da vidite o cemu je rec.
Bez ikakve zelje da vas zaduzujem, zelela bih da vezbam,a mozda nekome nesto i pomognemVi postavljajte pitanja, ja cu vam odogovarati (tj.pokusati) otvaranjem istih.
Ko zeli ,neka proba! I niko mi nije duzan, ovo je moja zelja, ako hocete pridruzite se.
Naravno, zelela bih, da mi kazete da li sam u pravu ili ne, ako je nesto intimno ,postoje privatne poruke ili ako zelite precutite
Sve vasLilith
Pozdrav drage moje, naokolo tražim nekog da, mi protumači otvorene karte...... Postaviću sliku, pa možda, neko odgovori..... Ne znam da li treba datum ili samo slika.....
Pitanje je, da li će uspeti da spasu brak ovaj put? Ili će opet biti problema? Hvala unapred, ako se neko pojavi da odgovori.....![]()
Interesuje me da li cu uskoro upoznati devojku sa kojom cu biti u emotivnoj vezi ,vec duze vreme sam ,sam.21.10.1983.24.20.