ciganka sa plavim ocima .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
sjedim ja neki dan u parku i dodu mi dvije ciganke . jedna lijepa i mlada i jedna stara . ova mlada je imala plave oci . ja joj kazem - imas lijepe plave oci i ova stara me odma napala da sta imam gledati u njene oci . sumnjam da joj je bila mama , prije svekrva . eto vidite a ova plavooka se sva rastopila . sta mogu kada tako djelujem na zene ? :think:

Kod moje srednje školice bilo par romskih porodica, sve curice zelenooke i lepe
(a jesi ti lepa ?)
Kad su Mister Obrenovichi , malo na silu proterali tadasnje srpskoturske muslimane iz Srbije u Bosnu , u Srbiji su mogli slobodno ostati samo oni koji su se tad izjasnili mesto turci ,kao stalno ziveci (mesni) cigani. verovatno su neke familije posle postale i pravoslavne .Posto znate da smo mi sloveni po prirodi plavi , pa i po genetici raznih xy ukrstanja svih fela naroda koje su protutnjale na ovim prostorima od Dzingis kana do Unproforskih dana , normalno je da se neko rodi i sa plavim ocima , kao sto ima nekih domacih Srba crnjih od gavrana.

Ima plavih cigana, u Španiji, kojekude sam ja viđao plavokose i plavooke.
Kod nas manje, nisu utekli Turcima, ali oni svi vole inače i da se farbaju.
U crveno ili plavo, kako ko, i to od malih nogu idu tako gologuzi i ofarbani.

Kakve veze imaju Turci za tim.

- - - - - - - - - -

Ima plavih cigana, u Španiji, kojekude sam ja viđao plavokose i plavooke.
Kod nas manje, nisu utekli Turcima, ali oni svi vole inače i da se farbaju.
U crveno ili plavo, kako ko, i to od malih nogu idu tako gologuzi i ofarbani.

Najvise plavih Cigana imas u srednoj i severnoj evropi, samo ti ljudi su toliko beli da mi nebi nikad ni rekli da su Cigani.

Nema plave oci ali je bela ko kajmak.

(a jesi ti lepa ?)
Kad su Mister Obrenovichi , malo na silu proterali tadasnje srpskoturske muslimane iz Srbije u Bosnu , u Srbiji su mogli slobodno ostati samo oni koji su se tad izjasnili mesto turci ,kao stalno ziveci (mesni) cigani. verovatno su neke familije posle postale i pravoslavne .Posto znate da smo mi sloveni po prirodi plavi , pa i po genetici raznih xy ukrstanja svih fela naroda koje su protutnjale na ovim prostorima od Dzingis kana do Unproforskih dana , normalno je da se neko rodi i sa plavim ocima , kao sto ima nekih domacih Srba crnjih od gavrana.

Ne postoji slovenski narod gde plavi ljudi cine vecinu.

Kako su izgledali Prasloveni ne znamo jer i ne znamo tacan lokalitet gde su nastali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back