Ciganija ili hir

Ja uopšte ne sumnjam da jedan deo tvoje ličnosti zaista i razmišlja tako.

Ma ne, trebao bi biti glupi papak sa kojim vi zene mozete manipulirati.

A sto one meni u to doba nisu placale pice i ljubile se sa mnom po klupi, ja ih napalim ko krave i istorbam srednjovecnu komsinicu, a ona ko napaljena koza cupka do kuce i psuje me sto joj ga nisam nabio.

Mr.Plow-kakis ko plowka...
Odakle tebi ideja da se ja osecam nemocno pred bwacom? Kao zavidim mu sto seta siparicu od 15 godina koja nema tri dlake na picicu? I pijem kokakolu po kaficima...
Ne lupaj majke ti.
To mozes ti da mu zavidis, ja sam tu fazu setanja glupacica davno prevazisao.

E jesi lik mame mi z:shock:

Koliko godina imate ti i ovaj mazgov? Po 35 garant. I sta tebi govori da kad ti ne pricas o svojoj kobaji a onaj o svojim mudima, samo se raspraljate sa ovom malenom crnkom i Bratislavom od 19 godima i jos vas oni surovo spustaju ko da su oni od vas 20 dina stariji a ne vi od njih? z:D Covece pa to kao u Simpsonovima kad ovaj sa mog avatara ode na takmicenje sa osnovcima, ne kapiras da gubis cim ulazis u borbu nebitno da l pobedis ili ne z:poz:

E jesi lik mame mi z:shock:

Koliko godina imate ti i ovaj mazgov? Po 35 garant. I sta tebi govori da kad ti ne pricas o svojoj kobaji a onaj o svojim mudima, samo se raspraljate sa ovom malenom crnkom i Bratislavom od 19 godima i jos vas oni surovo spustaju ko da su oni od vas 20 dina stariji a ne vi od njih? z:D Covece pa to kao u Simpsonovima kad ovaj sa mog avatara ode na takmicenje sa osnovcima, ne kapiras da gubis cim ulazis u borbu nebitno da l pobedis ili ne z:poz:

Vidis, ja i taj mazgov kako ga ti nazivas imamo mozda cak i vise od 35... A klinca niko ne tera da se seljci po forumu LJiS kad ima tinejdzere.
A bwaca me jeste surovo spustio, po kriterijumima klinaca, to si u pravu.
:)

Odmah da kazem da pod mazgov nisam hteo da vredjam jer sam i ja u toj istoj grupi. z;) Kapiram ja i zajebanciju i sve ali kad neko uzme previse da se prima ispada se nije zaejbavao nego da je celo vreme u gadnom tripu. Nije on toliko klinac kolko mi ulazimo u grupu matorih a seks nemaju samo stariji od 40 a ovaj je punoletan i ima pravo da bude ovde i vise njemu prilici da izigrava jebaca i prica price nego onima sto treba da cute i rade ako rade. z;)

Odmah da kazem da pod mazgov nisam hteo da vredjam jer sam i ja u toj istoj grupi. z;) Kapiram ja i zajebanciju i sve ali kad neko uzme previse da se prima ispada se nije zaejbavao nego da je celo vreme u gadnom tripu. Nije on toliko klinac kolko mi ulazimo u grupu matorih a seks nemaju samo stariji od 40 a ovaj je punoletan i ima pravo da bude ovde i vise njemu prilici da izigrava jebaca i prica price nego onima sto treba da cute i rade ako rade. z;)

Onda cuti i radi..
Sta da ti kazem...
:cool:

Back