Cicija

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...sam, tim se dičim,to
ne moze biti svak:lol:
tvrdica,ješa:rumenko:
šta mislite o toj rekla bih karakternoj
osobini...lično je ne volim ič,štaviše
odbije me od neke osobe a uverila sam
se da su takvi tvrdi i na pažnji a o osećanjima
da ne govorimo...pa raspalite:D

Fuj-fuj osobina, ali pazi, za trajnije partnerstvo je jako dobro da imaš nekoga ko ume da ekonimiše sa novcem i čuva tajne štekove, ako se ponašaš kao pijani milioner.

Fuj-fuj osobina, ali pazi, za trajnije partnerstvo je jako dobro da imaš nekoga ko ume da ekonimiše sa novcem i čuva tajne štekove, ako se ponašaš kao pijani milioner.
E svašta...ja i pijani milioner ko doope i oko:zcepanje:e pa vertiću to sad znam i ja i to vrlo dobro...nije baš ocena petplus ko kod stipse:lol:..elem izludi me kad se neko sa kim se druzim,ponaša ko da ima zmiče u džepu...e to jeste fuj...šta ce uštedeti,neku sitnu lovu a pri tom ne zna da mnogo rizikuje drugarstvo:evil:

nevolja je kad si zaboravan
i dan danas nalazim shtekove shto je pojela inflacija
ili nediceve pare iz II.sv.rata :(

dada...mi smo cicije sa tradicijom

E svašta...ja i pijani milioner ko doope i oko:zcepanje:e pa vertiću to sad znam i ja i to vrlo dobro...nije baš ocena petplus ko kod stipse:lol:..elem izludi me kad se neko sa kim se druzim,ponaša ko da ima zmiče u džepu...e to jeste fuj...šta ce uštedeti,neku sitnu lovu a pri tom ne zna da mnogo rizikuje drugarstvo:evil:

Sitne duše i zmiče u džepu lol Pa jeste, ružna osobina, skoro gadna, onako kao Šajlok. Mada ja mislim da stipse i biraju stipse za para, na takve nailazim, ali ne znam da li je pravilo...

nevolja je kad si zaboravan
i dan danas nalazim shtekove shto je pojela inflacija
ili nediceve pare iz II.sv.rata :(

dada...mi smo cicije sa tradicijom

Haha...i prababin miraz lol

moj deda je stedio, ustedio nekoliko vreca para, sa kojim je mogao kupiti npr. hotel u splitu, i propalo mu sve, nasli stricevi pare tek kad su rusili neki objekat, evo kao uspomenu imam par tih novcanica, neki dinari iz kraljevine shs. bas cu morati da pogledam koji su, skoro sam citao o nekih 100 dinara koji sad vrijede 15k evra, pa da nije slucajno ta :)))

Ok,treba neke parice imati u šteku za nedaj bože što bi rekli...ili neka zadovoljstva koja si nismo
mogli priuštiti ranije,recimo neko šik putovanje i tako...al pare u slamaricu a imati mnogo...:think:
da imam neku veću lovu,sve bi to uložila u nešto,nek se obrće:mrgreen:

Bem ti lažove. Ispade niko nije cicija ovde.
Evo moj ujak sve pare potroši. Ali ništa meni nije dao. I šta sad, treba da ga smatram cicijom jer nikad nema para.
A što mrzim ženske cicije. Cicijaše na ribici, a onda lepo odem u bordel i potrošim sve pare i sve mi bude ravno.
I pozdravim cicije jedni velikim.:plez:.

- - - - - - - - - -

Ok,treba neke parice imati u šteku za nedaj bože što bi rekli...ili neka zadovoljstva koja si nismo
mogli priuštiti ranije,recimo neko šik putovanje i tako...al pare u slamaricu a imati mnogo...:think:
da imam neku veću lovu,sve bi to uložila u nešto,nek se obrće:mrgreen:

O kojoj sumi pričaš?

Back