Чича Глишин тата Негослав иде на суд због наводне преваре

То и ја кажем..... Двери су неком озбиљно засметале.... Ја сам у почетку био скептик у вези њих,а онда сам видео на њиховој конференцији професорицу Милу Алечковић која је призната интелектуалка у Европи ,посебно у Француској и Норвешкој,и допао ми се њен модеран српски национализам.... Зачудио сам се кад сам је слушао како говори о Европи,Косову и Србији у опште,шта треба урадити,нисам очекивао да једна особа школована на западу и са таквим квалификацијама брани на тако добар и паметан начин националну опцију и праве вредности.....
Ако ове Двери буду то следиле и буду у прилици да владају биће то добро за Србију!

Nadji na netu Obradovićev rad o nacionalizmu Crnjanskog.

Ако су Звери за породицу онда није у реду да се крије чича Глишин ћале. Све мора да буде транспарентно:D
Ребека је рекла да је баш брига за 54 квадрата него да ће преваранта на суд јер му се син кандидовао за председника.

Ovaj se od oca nije ogradio, a nije poenta u tome nego sto se cela operacija nije mogla obaviti bez onih koji barataju zemljisnim knjigama, inspekcije i slicno. Te sluzbe su naravno pod kapom onih iz vlasti, dakle DS ili neko od partnera, a to znaci da pada u vodu prica o tome kako ovi s njima nemaju nista.

Pa i nemaju ništa sa Vladanom lično. Šta on ima da se ograđuje od toga kada lično nema veze sa tim. I Nenad Čanak je kum sa najvećim dilerom droge u NS-u i Čanak se od njega nikad nije ogradio, i nisam dosada video da se bilo ko iz vlasti zamerio Čanku zbog toga.

Poslednja izmena:
Pa i nemaju ništa sa Vladanom lično. Šta on ima da se ograđuje od toga kada lično nema veze sa tim. I Nenad Čanak je kum sa najvećim dilerom droge u NS-u i Čanak se od njega nikad nije ogradio, i nisam dosada video da se bilo ko iz vlasti zamerio Čanku zbog toga.

Чанак је јавно изјавио да се не стиди свог кума Опачића..... И тај је на изборима у НС добио 14%!

Znaci bolje bi bilo da je to ostalo neotkriveno? S kojim pravom bi se onda upiralo prst u muljatore iz drugih stranaka?

Како неко неком може отети кућу на суду? По мени то није до Глишића него до суда,судије и закона..... Дотична госпоја има лове што не тужи дотичног Негослава? Уз богатство са којим може да купи правду у Србији има и држављанство САД,па може и амбасада да залегне неби им то био први пут.....
Прича је у најмању руку сумњива,нек се истражи утужи или шат већ,а не блатити људе овако издалека ....

Kum je jedno, a otac drugo, da li to moram da ti objasnjavam?

Ови из Звери демантују да су Ђидине пудле али не и да ће стари чика Глиша на суд.:D
Интересантно је како су ти из Звери увек повезани са емиграцијом и око пара које се врте око гастабајтера. Тако рецимо на изборима од 100 до 200 гласача који су се појавили у конзулату у Чикагу Звери су узеле пола. То није случајно јер су баш ти конзулати или амбасаде у којима се налазе људи који не знају ни речи енглеског а о чему пише Ребека, уредно организовали тезге за чича Глишу и остале из УО старешинства Звери.

Ови из Звери демантују да су Ђидине пудле али не и да ће стари чика Глиша на суд.:D
Интересантно је како су ти из Звери увек повезани са емиграцијом и око пара које се врте око гастабајтера. Тако рецимо на изборима од 100 до 200 гласача који су се појавили у конзулату у Чикагу Звери су узеле пола. То није случајно јер су баш ти конзулати или амбасаде у којима се налазе људи који не знају ни речи енглеског а о чему пише Ребека, уредно организовали тезге за чича Глишу и остале из УО старешинства Звери.

Te diplomate uvek glasaju za žute, oni su ih postavili tu. Sutra će glasati za naprednjake, ako budu kontrolisali diplomatiju. Smešna je tvoja priča.

Back