Chuchiti i tako To......

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Jesteli nekad bili u vezi koja je izgubila skoro pa sve a ponajvishe ljubavi ali niste je okonchali jer ste se nalazili u nekom periodu gde ste najmanje zheljeli da bidnete sami a?

Kako danas gledate na To vashe chuchenje?

P.s jel ono vecheras igraju rvati ? Nogomet ? A?

Pitanje za kurronje sa ljis-a ...jeste predali prognoze u kladijonici ? A?

Jesteli nekad bili u vezi koja je izgubila skoro pa sve a ponajvishe ljubavi ali niste je okonchali jer ste se nalazili u nekom periodu gde ste najmanje zheljeli da bidnete sami a?

Odlicno pitanje... i ja bi volela da znam odgovor.
Nisam bila u toj situaciji, ali sam zainteresovana da cujem iskustva onih koji jesu ^^

A na temu? Ti odgovori opshirno na sporedno pitanje :))))

Pa pazi , evo sad imam vezu koja je po svemu extra , al dali sebe vidim u buducnosti ovako (msm to ovako bi znacilo mnogo stosta , uglavnom ono da stvari idu u smeru nekog jos veceg vezivanja itd).
Ne vidim se , e sad sto se ja ne vidim ni sa jednom to je problem mozda :lol:
Imam visoka ocekivanja od buducnosti , a ko takav zivot vodi njemu "ljubav" i nije bas na prvom mestu .
Nisam bio sam nikada , osim kada to nije bio moj licni izbor .
Eto odgovora , ali nisam sasvim siguran da i sam mogu to da shvatim , a ne neko drugi :lol:

Znam za jedan slucaj.

Udala se za perspektivnog mladica.
Zivela na njegov racun, i cekala da zbrine roditelje, pa se i sama snasla za unosan posao....
Prelazila preko njegovih prevara sve vreme.

Nakon 30 godina braka on je ostavi.
Ona kaze da je pogresila sto nije raskinula zaruke, kada je prvi put primetila da se muva i sa nekim drugim devojkama pored nje.

Cinjenica: Bez njega ne bi mogla da bude gde je sad.
Ima 50 godina, prelepu kucu, i unosan posao.
Troje dece, i ceka unuce.

Ne znam da li se zaista pokajala zbog odluke da ga ne ostavi ranije ~~~

Pa pazi , evo sad imam vezu koja je po svemu extra , al dali sebe vidim u buducnosti ovako (msm to ovako bi znacilo mnogo stosta , uglavnom ono da stvari idu u smeru nekog jos veceg vezivanja itd).
Ne vidim se , e sad sto se ja ne vidim ni sa jednom to je problem mozda :lol:
Imam visoka ocekivanja od buducnosti , a ko takav zivot vodi njemu "ljubav" i nije bas na prvom mestu .
Nisam bio sam nikada , osim kada to nije bio moj licni izbor .
Eto odgovora , ali nisam sasvim siguran da i sam mogu to da shvatim , a ne neko drugi :lol:

Ti si josh mlad :)) gustiraj :)

Znam za jedan slucaj.

Udala se za perspektivnog mladica.
Zivela na njegov racun, i cekala da zbrine roditelje, pa se i sama snasla za unosan posao....
Prelazila preko njegovih prevara sve vreme.

Nakon 30 godina braka on je ostavi.
Ona kaze da je pogresila sto nije raskinula zaruke, kada je prvi put primetila da se muva i sa nekim drugim devojkama pored nje.

Cinjenica: Bez njega ne bi mogla da bude gde je sad.
Ima 50 godina, prelepu kucu, i unosan posao.
Troje dece, i ceka unuce.

Ne znam da li se zaista pokajala zbog odluke da ga ne ostavi ranije ~~~

Ona je mnogo shta postigla ali ti materijalisti jako su tuzhni u svojim srcima to je 100% zhena je rodjena da pronadje chojeka a chojek je rodjen da pronadje zhenu ... da pronadju ljubav ako nisu tome sposobni njima ce biti tuga programirana

Ona je mnogo shta postigla ali ti materijalisti jako su tuzhni u svojim srcima to je 100% zhena je rodjena da pronadje chojeka a chojek je rodjen da pronadje zhenu ... da pronadju ljubav ako nisu tome sposobni njima ce biti tuga programirana

Pitam se da li je ona sve vreme bila u stvari srecna pored njega, iako je znala da ima druge s vremena na vreme ?

Uglavom, sada prica da se kaje zbog svega... i nada se da ce tek naci svoju drugu poloviu :smeker:

Не зове се то ногомет него фузбал,

Нисам предао прогнозе иако има добрих квота, Бразил сигурно побеђује.

Pitam se da li je ona sve vreme bila u stvari srecna pored njega, iako je znala da ima druge s vremena na vreme ?

Uglavom, sada prica da se kaje zbog svega... i nada se da ce tek naci svoju drugu poloviu :smeker:

Od prva dana je znala kakav je i pristala je i sad kad je postigla ona se kaje ? Sad u tim godinama ****** mozhe pronatji ali ne i ljubav ona se u tu materiju nerazumije .....

Back