Chromium OS

Džoni FS

Početnik
Poruka
3
Besplatan, open-source operativni sistem baziran na popularnom web pregledaču Kromiumu, brz, jednostavan, bezbedan. ne znači ništa bez stabilne Internet konekcije, brzo butovanje. Upravo ga skidam pa me zanima da li ga je neko isprobao i kakvi su vaši utisci? :D

Mislim da je sistem za povratiti ja ga imam i sad se mnogo kajem sto sam uopste i kupio. Zamislite kad ni plugin ne mozete instalirati da mogu deca igrati obicne fles igrice .....
A sto je najgore nemogu ga ni izbrisati to jest komp nema sanse da instalirate neki drugi sistem jer je zasticen verujte vise nego neki vojni softver.

Mislim da je sistem za povratiti ja ga imam i sad se mnogo kajem sto sam uopste i kupio. Zamislite kad ni plugin ne mozete instalirati da mogu deca igrati obicne fles igrice .....
A sto je najgore nemogu ga ni izbrisati to jest komp nema sanse da instalirate neki drugi sistem jer je zasticen verujte vise nego neki vojni softver.
odes u BIOS i prebacis podesavanja na legacy i instaliras sta hoces. moras malo citati o tome kako tacno uraditi BIOS za svoj model racunara.

Back