Christina Aguilera & Justin Timberlake

Da , pretpostavljam da je to u redu ...

Moje recnice nikad ne pocinju sa jesi li gluv , ne znam na sta mislis , jako pazim na to kada pricam sa vama , ono je bilo jedino , nadji mi jos neku i citiraj ajde , sem one drugih nema , za sve dam argument ... ono jesi li gluva sam reko , mislim jbt , ocigledno je bilo da je fraza ista ...
8) :-o :eek:
Rekao si to na jos par tema...Ne meni,ali nekim drugim forumasima...

... ne volim ni ja mnogo stvari pa se ne ponasam ovako ... 8) :-o :eek:

Decace, da se svi isto ponasamo gde bi ovaj svet bio???
Ja sam se juce ispilila i idem kroz zivot najopustenije moguce. Ne pravim se da sam zrelija ili sta vec. To zapravo rade nezreli ljudovi. ;) Tako da me bas briga za sve, pogotovo za forum, koji ne predstavlja 1/6 mog zivota. Ovde zapravo dolazim da provedem malo slobodnog vremena, da se odmorim od knjige i treninga, izezam se malo, pricam o Majklu.
Justina i Kristinu ne volim.

Ne razumem zasto otvaras ovakve teme, kad tu dolaze ova decica i pljulju ih?! Ja sam otvorila jednu temu i pokajala se... Jednostavno ljudi ovde ne kontaju neke stvari(cast izuzecima)... Nisam podnosila ni Christinu ni Justina, ali kad sam cula pesmu El Beso Del Final, i Hurt od Christine, ostavila me je bez daha, zenska ima extra glas... Za Justina da ne pricam, obozavam ga! Ne razumem kako ga nisam odmah zavolela?!

Na koju foru ova dva paćenika i mucenika zaslužuju da žive?????
justin_timberlake2.jpg

Back