Chris Martin iz Coldplay-a ovu pop zvezdu naziva 'najboljom pevačicom svih vremena'

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.254
„Moraš biti idiot da to ne prepoznaš“, rekao je.

Chris Martin iz Coldplay-a ima neke visoke pohvale za nastupajuće poluvreme Super Boula.

U novom intervjuu za Apple Music 1, dok je ćaskao o svom vremenu na gigantskoj sportskoj sceni 2016. godine, on je govorio o svom poštovanju i divljenju prema Rijani i njenoj teatralnosti.

„Ne poznajem Rijanu dobro“, rekao je Martin intervjueru Zejnu Louu, prema Bilbordu. „Uglavnom sam samo obožavalac, i sa njom smo nastupali nekoliko puta, i u pravu ste, sve je ređe da samo peva, što je čini još posebnijim, i to na čudan način. , to pokazuje da ona zaista, zaista želi to da uradi. Niko ne može da natera Rijanu da uradi bilo šta u ovom trenutku."

Dalje je priznao koliko je veliki obožavatelj pevačice, sa kojim je imao priliku da nastupa u malom broju prilika. „Moraš biti idiot da ne prepoznaš da je ona najbolja pevačica svih vremena. Veoma sam pristrasan jer sam veliki obožavalac Rijane", nastavio je. "Mislim, mislim da bi mogla da izađe u trenerci i da peva, i to bi bilo sjajno."

0f57ca4f2528f0efe178cf09ee3fc78f

Ja na primer ne znam ni jednu jedinu Rijaninu pesmu. Da li je moguće?

Još nisam naišla na sadržaj gde ovaj pevač kaže da nekoga ne voli i nije fan.
Izgleda da je to njegova karakteristika i da samo održava imidž nekog ko poštuje rad svojih kolega iako je i sam stvaralac izuzetne muzike.
Priznao je da je pristrasan, ali se mora priznati i da je Rijana napravila ozbiljnu karijeru i da čak i neko ko ne sluša tu vrstu muzike odlično zna o kome je reč.

Još nisam naišla na sadržaj gde ovaj pevač kaže da nekoga ne voli i nije fan.
Izgleda da je to njegova karakteristika i da samo održava imidž nekog ko poštuje rad svojih kolega iako je i sam stvaralac izuzetne muzike.
Priznao je da je pristrasan, ali se mora priznati i da je Rijana napravila ozbiljnu karijeru i da čak i neko ko ne sluša tu vrstu muzike odlično zna o kome je reč.
Mozda je muskarcima neprijatno da napisu da su culi za njene pesme. Ni ja nikada nisam slusala Lepu Brenu pa znam ko peva Sitnije, Mile, sitnije.
Uzgred, zene odlicno znaju tekst pesme Rude Boy, volele ili ne volele Rihanu ; )

Mozda je muskarcima neprijatno da napisu da su culi za njene pesme. Ni ja nikada nisam slusala Lepu Brenu pa znam ko peva Sitnije, Mile, sitnije.
Uzgred, zene odlicno znaju tekst pesme Rude Boy, volele ili ne volele Rihanu ; )
Možda, na muškarcima je izgleda više da procene kako izgleda...
Ne znam za Rude Boy, ali se vrlo dobro sećam hitova: Umbrella, Disturbia, Diamonds, pa pesmica sa Maroon 5-If I Never See Your Face Again;
Ima i nešto: "I shot someone's son...", znam da je pesma la-la-la, a kad vidiš lyrics, tačno može da ti pozli. :D
Što neko već reče, prepoznala bih taj glas čak i da nisam čula pesmu, a to je već karakteristika kvalitetnih, distinktivnih vokala. Ne zalazim u tematiku i simboliku njenih pesama, ali jeste lagano prepoznatljiva.

Back