chitchat za tinejdzerke

Jeste li lepe bez sminke, tinejdzerke, i koliki znacaj pridajete ulepsavanju?

Sta mislite kako momci gledaju na devojke koje su uvek maksimalno doterane,kako na one koje od sedam dana u nedelji dva odmore od mejkapa, a kako na one koje se nikad ne sminkaju?
Koji ste tip vi i koliko vam sminka i ostala bjuti pomagala uticu na samopouzdanje?

Posto je sad zima a to je veoma bitno jer tada moram da se sminkam,ja sam od onih koji se sminkaju i imaju par dana kada se odmaraju od nje.bitno mi je,ne mogu da kazem da nije..

Sta mislite kako momci gledaju na devojke koje su uvek maksimalno doterane,kako na one koje od sedam dana u nedelji dva odmore od mejkapa, a kako na one koje se nikad ne sminkaju?
Koji ste tip vi i koliko vam sminka i ostala bjuti pomagala uticu na samopouzdanje?

Prelepa sam bez sminke.
Ne pridajem veliki znacaj ulepsavanju.
Mislim da momci ne vole devojke koje preteruju sa make-up om. One sto se tako-tako sredjuju su im ok, a one koje se ne sminkaju hmm- ako su lepe, super, ako nisu nije super. :D Bar je to moje misljenje. Moracu da pitam drugove.
A ja...imam strogu razrednu :evil: pa se u skolu ne sminkam, samo malo pudera u prahu i to ne zato sto imam problematicno lice, bas naprotiv. Nego jednostavno, navika. Kao neki dnevni ritual da manem sa onim sundjercicem. :D A kad idem negde, ovako do drugarice, da se prosetam i sl. stavljam malo tog pudera, maskaru i nekad kreon, a za izlaske na to jos i senku. That's it. Nista posebno. To svima savetujem, ne treba puno opterecivati kozu. (ne znam da li da napomenem da NIKAD ne lezem sa sminkkom na licu?:cool:)

Smatram da sam lepa. :mrgreen:

Pa zavisi kako je devojka našminkana.

Pa šminkam se ponkad nikada previše.
Samopouzadnje imam i sa i bez šminke. XD

Back