carapaUkletogHolandjanina
Ističe se
- Poruka
- 2.758
Pa kad ima tipova kojima su fetiš prljave ženske gaće, moguće da ima onih sa krvavim ulošcima...pa da im bude toplije oko srca.![]()
lmao
Ima veze, ima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad ima tipova kojima su fetiš prljave ženske gaće, moguće da ima onih sa krvavim ulošcima...pa da im bude toplije oko srca.![]()
...ne bi ja sad da izvlachim iz kontehta...![]()
...pa kao i vetjina mojih tema, pokushavam da shvatim kako funkcijonishe svet i da dokazzem da se ne vrti sve oko ******...odakle tebi uopste ideja na ovu temu??![]()
ma el to stvarno postoji?
...pa kao i vetjina mojih tema, pokushavam da shvatim kako funkcijonishe svet i da dokazzem da se ne vrti sve oko ******...![]()
=Na dobrom si putu
Cini mi se.
e da....misterija nad misterijama....sa druge strane..mozda i ne zelim da znam zasto je boja dnevnog uloska tu u opste bitnane može katanac dok mi neko ne objasni svrhu čipkastih uložaka
kad smo već kod toga volela bih da mi neko razotrkrije i misteriju crnih-tanga-dnevnih-uložaka ali ne mora
...koja je pojenta ovoga...?oO
pa dobro, znam
al otkud sad to