- Poruka
- 4.865
Lokiji imaju tehnologiju kojom mogu slusati ljudske misli . To su cipovi velicine rize koji mogu biti bilo gdje na tijelu . Logicno je da su ischipirali svjetske vode jer su oni ipak znatizeljni mali napasnici .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lokiji imaju tehnologiju kojom mogu slusati ljudske misli . To su cipovi velicine rize koji mogu biti bilo gdje na tijelu . Logicno je da su ischipirali svjetske vode jer su oni ipak znatizeljni mali napasnici .
lokiji su specijalisti za mikrohirurgijupa i meni su lokiji ugradili chip ali u mozak tako da ga nemogu izvaditi rutinskom operacijom kao neki politicari kojima je npr u nozi . za sada nisam lokijima opasnost jer pisem u zabiti zvanoj bivsa jugoslavija na jeziko koji zna 20 milijuna ljudi ali ako ovako nastavim vjerojatno ce me eutanazirati .![]()
Da ! Mali napasnici su im svima ugradili implantate . Ne bi se cudio da je i dacic na rizi . :-)
Nekima je to ugrađeno u mozak.![]()
Po dosadasnjoj anketi vecina misli da sam u pravu . Sada ce putin na ct . :-)
ne brinite za ovu " mineralnu " i ja sam to popusio par puta .![]()