Chipirani svjetski lideri ?

Svjetske vode su chipirane od strane lokija ?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa i meni su lokiji ugradili chip ali u mozak tako da ga nemogu izvaditi rutinskom operacijom kao neki politicari kojima je npr u nozi . za sada nisam lokijima opasnost jer pisem u zabiti zvanoj bivsa jugoslavija na jeziko koji zna 20 milijuna ljudi ali ako ovako nastavim vjerojatno ce me eutanazirati .:sad2:

iskreno ne verujem u postojanje vanzemaljaca, a i ako ih ima, toliko su daleko da je to nemoguce preći...anyway ovo sto vidjaju kao nlo,ufo i ostale gluposti mogu biti po meni ili neke tajne vojne letelice,ili neka psihološki poremećaji tipa kakve šizofrenije.. u najgorem slučaju to po meni moze biti npr ljudi iz buducnosti koji su uspeli da pronadju nacin da putuju kroz vreme te nas tako posecuju, istrazuju istoriju i tako zaebavaju narod..

americki chipovi su tehnicki zaostaliji od lokijskih . a.c. se ugraduju obicno u desnu ruku u nadlakticu , koriste za prisluskivanje i lociranje . spojeni na satelite omogucuju 24/7 pracenje . njih mozemo prepoznati kao oblu tvrdu nabreklinu zile . ajde nemojte sada odma kod doktora zbok paranoje ! :-)

imaju ameri puno jacu foru sa mineralnom tj ajmo ju nazvati vodom istine . kada vam pukne vrijeme uz mineralnu pitajte sa kime ste pricali i na kojem jeziku da vidite ciji su vas agenti ispitali . mozda vas drugi dan ljudi budu cudno gledali jer ce te priznati sve .

cipovi su od prirodnih materjala tako da nisu stetni za zdravlje ljudi . nista sto bi moglo tjelo okarakterizirati kao " strani korpus " u organizmu i tako se pocelo braniti od njega i odbacivati ga . mislim na lokijske cipove dakako .

Back