άλφα_&_Ωμεγα
Početnik
- Poruka
- 29
Jel moze neko da mi kaze nesto o ovom automobilu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod nas i u Evropi brzo gubi vrednost...kao polovnjak ne vredi ništa ( ko ga kupi novog, nahebo je )
Gledao sam specifikacije diesel varijante sa 150 KS, ne trosi vise od 7l gradske voznje a na otvorenom 4.5 - 5lSto i nije neka potrosnja ...
To sam i ja primetio kako brzo pada cena polovnih vozila te marke i za sada mi nije jasno koji je/su razlozi.
Jel moze neko da mi kaze nesto o ovom automobilu?
Pogledajte prilog 320157
Tipican veci americki automobil.
Snazan, grub i trosi mnogo.
Iz serije "Optre" i "Cruzea"
60% čajnezerskih delova kao i na svakom američkom autu.
Kod nas i u Evropi brzo gubi vrednost...kao polovnjak ne vredi ništa ( ko ga kupi novog, nahebo je )
Kupio sam 2008g auto u salonu, prošao sam 100 000 km BEZ IKAKVOG KVARA, sve SAVRŠENO FUNKCIONIŠE, potrošnja je NEVJEROVATNA, na otvorenom postizao sam 3,3l/100 km, (slike koje prikazuju bord computer sa ostvarenom prosječnom potrošnjom u 65 pređenih km, od kojih je GOTOVO POLOVINA USPON, objavio sam na FB profilu)
Širi je za 6 cm u kabini od E class Mercedesa istog godišta, brži je od njega značajno i manje troši.
Vozio sam ga maximalnom brzinom 210 km-h, u tom režimu pokazuje nedostatke pojačane buke u kabini i duplira se potrošnja. Ovo je zbog toga jer ima samo 5 brzina. Auto je težak 1650 kg, a ubrzava od 0-100 za manje od 10 sec...dakle radi se o bolidu u klasi....
Posle 100 000 mijenjam plivajući zamajac, novi košta oko 550 EUR, polovni 250...
Sve ostalo SAVRŠENO RADI, KAO DA SAM AUTO IZVEO IZ SALONA
Za manje pare, jače i bolje auto ne postoji na planeti....
Znas Tihi i na tarabi pise ***** ali to nije.
Tako i ovaj Chevrolet ni video ameriku nije jer je ustvari koreanac.
Da je dobar drzao bi cenu a posto ih jako malo kod nas ima niko ne moze da tvrdi da je preterano dobra kupovina jer na osnovu jednog primerka se ne stvara slika o automobilu. Cruze se nekima pokazao lose i zato ga nema toliko na nasim ulicama iako je po ceni odlicna kupovina.
Ja sam licno prodao drugarovu Evandu i coveku je ubrrzo klipnjaca probila blok. Jel to sad odlicna prica?
Zasto na 1,6 daewoo motorima odlaze bregaste? Jel to dokaz kvaliteta?
I tako u krug ali s obzirom sta si sad rekao izgleda da je tvoj sledeci auto upravo Epica za koju eto nisi rekao da joj odlaze dizne,plivajuci zamajac,turbo i ostalo sto crkava kod dizelasa.![]()
Ili to crkava samo kod nemaca?![]()
Znas Tihi i na tarabi pise ***** ali to nije.
Tako i ovaj Chevrolet ni video ameriku nije jer je ustvari koreanac.
Da je dobar drzao bi cenu a posto ih jako malo kod nas ima niko ne moze da tvrdi da je preterano dobra kupovina jer na osnovu jednog primerka se ne stvara slika o automobilu. Cruze se nekima pokazao lose i zato ga nema toliko na nasim ulicama iako je po ceni odlicna kupovina.
Ja sam licno prodao drugarovu Evandu i coveku je ubrrzo klipnjaca probila blok. Jel to sad odlicna prica?
Zasto na 1,6 daewoo motorima odlaze bregaste? Jel to dokaz kvaliteta?
I tako u krug ali s obzirom sta si sad rekao izgleda da je tvoj sledeci auto upravo Epica za koju eto nisi rekao da joj odlaze dizne,plivajuci zamajac,turbo i ostalo sto crkava kod dizelasa.![]()
Ili to crkava samo kod nemaca?![]()
pa neko napisao
Posle 100 000 mijenjam plivajući zamajac, novi košta oko 550 EUR, polovni 250...![]()
pa neko napisao
Posle 100 000 mijenjam plivajući zamajac, novi košta oko 550 EUR, polovni 250...![]()
I jel ne vidis sad da tu neko za nekog navija?
Pazi molim te Audi nula a ova Epica bolja?![]()
Osiguravajuca kuca nema nikakvog motiva da navija...
Zna se šta se i u kojim uslovima eksploatacije kvari. Iako je auto sklopljen u DAEWO pogonima, ključna stvar u produkciji je, ipak, ZNANJE. Sama činjenica da je druk ležaj koji se ugrađuje u Epicu identičan onome u Opel Antari govori o jednoj sinergiji znanja. Dakle, ako se jedan kvalitetni Opelov dio ugrađuje u Epicu, to je znak da auto ne može biti nekvalitetno. To što automobil ne drži cijenu je, takođe, relativna stvar, Audi istih dimenzija i tehničke opremljenosti (10 airbag, 6x CD šaržer, digitalna klima....) košta 3x više, za 6 godina Audi izgubi 4/5 svoje prvobitne vrijednosti (oko 35 000 eur), Epika izgubi 1/2 svoje vrijednosti (oko 10 000 EUR)....Razlika između 35 000 i 10 000 opravdava popravku od 700 EUR...