Ne znam najpoznatije marke parfema, ne znam koja je razlika između 1000 vrsta depilacije, nikada nisam ni bila na nekoj osim u sopstvenoj režiji, nisam nikada išla u solarijum niti imam želju, od šminke posedujem jedan krejon koji koristim i ostalo se raspada, nemam pojma gde da nabavim najkvalitetniju krokodilsku tašnu ili čizme jer, i da imam para za to - izostaje interesovanje, nisam bušila pupak i ne znam kojim se kremama posle 6 meseci macka to mesto kako bi stomak izgledao kao u trbušne plesačice, nisam istetovirala kineska slova duž kičme niti bih znala išta o tome posebno da ti kažem, nemam figaro, imam peglu i to kinesku od 200 dinara koju ne koristim jer jesam par puta pa mi je potpuno spalila kosu, ustvari i ne volim ispeglanu kosu, farbam se jer mi se sviđa sjaj kose i jer hoću da pokrijem sede i za to koristim jeftine farbe koje se ispiraju, od garderobe kupujem ono što mi se sviđa po prihvatljivoj ceni, ne "ono što me oduševi, pa ne mogu da odolim", imam jedne ili dvoje cipela/čizama za zimu

isto tako jedan kaput i jednu jaknu i nosim ih najčešće i po više sezona, patike retko nosim i ne pamtim kad su bile markirane, kad ih obujem to je za trčanje ili bajs, ne razumem emisije o modi i nije mi jasno zašto je devojka sa roze mašnom većom od njene glave pre neki dan na televiziji pričala o modi i objašnjavala mi kako da se obučem i gde da to nabavim.
I, za boga miloga, nemam pojma šta je hemijski piling i nisam imala predstavu da neke žene ljušte slojeve svoje kože kako bi na mesec dana izgledale mlađe, ako me logika služi - da bi posle rapidno omatorile jer su upravo skinule još jedan period sazrevanja iste, što je definicija starenja.
Perem se redovno i ne smrdim, bar ne na daljinu.
Ovo je valjda potpun i jezgrovit odgovor na tvoje pitanje.
Možda ću jednog dana znati sve ovo

al' eto sad mi deluje kao glupava preokupacija za osobu koja se time profesionalno ne bavi. Odoh sad a vi ćaskajte