gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.221
Ovo mi prikazuje na displeju mog Megana, ne mogu nikako da pojmim ovaj prevod, a kaže se?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci da postoji neki problem s ubrizgavanjem. injection - injekcija (mnogi ih ne vole) - ubrizgavanje.
znaci da je ugradjeni sistem detektovao postojanje nepravilnosti u rade neke komponente ili cak vise njih a koje bitno uticu na sastav izduvnih gasova..
Naravno da je detektovao, detektuje na sve detalje i na najmanje promene. Stalno mi pali na displeju SERVICE. Kao da kaže: ''Boli me tu i tu''.Možda gorivo ili izduvni gas ili treće.
pa odvezi ga na servis..dok se ne obavi postupak dijagnostike kvara moze se samo nagadjati sta tvog renola boli ..
Sigurno ću ga odvezem sutra, ne mogu više da čekam. Al' će me koštati papreno.
ne mora da znaci..mada mnogi "majstori" znaju itekako dobro da prodaju pricu i uvale ti pored onog sto ti treba i gomilu onog sto ti ne treba
E da, to je problem. Najteže je naivcima.
ima i obrnutog problema..vozaci koji misle da znaju pa insistiraju da im se odradi neki specificni posao koji nije potrebno obaviti i koji nista ne resava..ali i akd im se povinujes i odradis i ispostavi se da nije to sto su oni mislili u problemu pocnu da te olajavaju kako ne znas nista i kako im nisi popravio auto..bla bla..
najteze je raditi sa ljudima..auti su vrlo zahvalni![]()
Sigurno ću ga odvezem sutra, ne mogu više da čekam. Al' će me koštati papreno.
Tema je ponovo vraćena.
Ali odgovori su obrisani, počinjemo iz početka.
Razlog brisanja je ne linkovati ka drugom forumu. Detaljno možete saznati na obaveštenju moderatora na lepljivom.
Poslacu ti ponovo link. Ovde ti mUderatori samo mogu odmoci.
Ih, nije to u redu. Kad ima nedozvoljenih linkova, na bilo kom forumu se obrise samo doticni post, ili cak samo link, niko nigde vam nece zbog toga obrisati celu temu. Nema veze, ipak vracena tema, drago mi je da je vredelo pozaliti se.
Tako je.
Eto, moj Megane bio je u servis. Razlog je zglobna spona. Međutim pojavio se drugi problem! Opet piše SERVICE,majku mu! I ponovo u servis, sumnjaju da je u pitanju grejač, ali videćemo.![]()
Ја сам схватио да је проблем решен тиме што ти се корисник захвалио за линк.
Проблем је описан као неразумевање превода. Наведена сигнализација на дисплеју може да значи много различитих разлога а лепо би било да и други корисници виде понуђена решења, из искуства са истим возилом или из искуства са другим возилима и сличним проблемом.
У сваком случају, све је подложно договору.