Posto je nick maca zauzet , poptpisujem se kao zlatka(ime moje druge macke) i da ne bi bilo posle zabune, znaci ja sam ^^maca^^
E svasta procitah ovde,prosto ne mogu vjerovati sta ljudski um moze da smisli i napise!Chat je program gde ljudi dolze da se opuste, popricaju i zabave se, sto nazalost u zadnje vreme ne sluzi vise tome, nego je postao mjesto gde se ogovara, pljuje jedan drugoga, vredja a ko sto i neko gore rece postao je leglo prostitucije.
Kanal 44+ je osnovan sa idejom da bude kanal za odredjenu generaciju gde se se moze sakupiti i popricati, nasaiti se i rameniti neka zivotna iskustva.Kad sam ja dosla na taj kanl nije nas bilo vise od 40-tak, a sad nas zna biti i vise od 450 chatera. Od svih @ koje sam tada zatekla ostala je samo Cesarica koja je ovde gore potpisana kao Smotana, svi su ostali novi.
Snejk iskreno receno ja se nesjecam da si ti imao na 44+ %, alo to nije bitno,vazno je da sada neko ko je dosao pre kratkog vreme svojata taj kana,naziva nas @ ljubomornim na neke novodosle chaterke koje su postale "glavne", nastarijeg @ kanal naziva pijanicom Micomtrofrtaljkom i slicno je nedopustivo i nepristonjo.Mozda te "glave" smatraju da ce na takav nacin biti zapazene i dobiti staus, u sta cisto sumnjam.
Ako ste tolike dushebriznice kanala zasto niste potpisale svoje nickove, ceka se stidite ili plasite??? Mozada vama pase kanal kavaj je postao zadnjih 10-ak mjeseci, Vam Borak ljubi pupak i 21 cm ispod pupka, pokazivanje i slvlacenje tanginca,dernjava na kanaluko da ste na buvljaku ili audicija neuspjelih pjecavica i da ne nabrajas sta joj.
U razgovoru admina i nas @ sa kanala dogovorili smo se da se kanal vrati na staro, da se malo sredi situacija i da se popravi stanje koje je nastalo mozda malo i greskom nas @ jer smo postali i previse popustiljivi, tolerantniji a i nema nas bas puno.Tada su bili prisutno skoro svi @, a oni koju su bili otsutni zapoznati su odlukom koja je tada donesena.Tako da ne vidim ko je je skinio @, osim Ana-Marije koja ne dolazi duze vremena iz opravdanih razloga,a ostali su ti u na broju.
Vise puta su chateri bili opominjani pa i izbacivani zbog takog njihovog ponasanja, ali ni to nije urodilo plodom, tako da su se pravila za 44+ malo zaostrila, sto se nekima to nije dopalo. Na serveru svak moze otvoriti priv kanal, kao sto su mnogi od chatera i uradili, ali nigde se nije ogovaralo i vredjalo @ sa javnih kanala kao na jednom priv kanalu, cij su logovi i postavljeni najednom sajtu da se vidi ko se kako ponasa.
To se radi na svim sajtovima, svugde se postavljaju logovi,pa caki sa priva.To sto neko kaze da mu se cita priv, to je smesno, to se vise ne moze,tako da to nije tacno.
Drugo adrese koje se vide su zamaskirane,a neke su i dinamicke pa se svaki dan mjenjaju,tako da ne postoji opasnost da se vidi ko odakle kuca.
Trece forum nije mjesto gde se te stvari resavaju, postoji kanal pomoc gde su admini i gde se podnose zalbe, koje neko redovno cita i resava probleme na chatu.
Cetvrto kome je kome pretio oduzimanjem @??? To moze samo SOP ili admin, kao sto oni i postavljaju akicke a i skidaju.Kad vec pisete o takim stravira trebale ste navesti i nickove,ovako rekla kazala ne vredi nista.
To sto @ pricaju nakanal, sta ima u tome cudno? Pa i oni su chateri, to znaci da su tu, prisutni su i paze sta se dogadja na kanalu, sprecavaju vredjnje, konflikte i dolazak nepozeljnih nickova.Kako postoje pravila za chatere takopostoje i pravila za @ a ko nije zadovoljan radom pojedinih @ uvijek moze pisati na :
pricaonica-servisi@internet-krstarica.com
Znaci ZVECHARKA i velibork to ste mogle mogle resiti jednostavnije pisajuci administraciji a ne ovde, jer ovo bas i ne prate,al dobro je videlo se je ko je ko

Nemam nikakvu namjeru da se ovde prepucavam sa nekime ko nema hrabrosti da napise svoj nick, ali zato ima da napada i vredja, da nekoga naziva pijancom,a krijuci se ina izvmisljenih nickova kao sto radi na 44+, krijecu se i praveci nered na kanalu, podlo sa Vase strane!
Sto se tice tebe snejks, iznenadjena sam tvojim zadnjim reakcijama.Smatrala sam da si ti radjo vidjen na 44+,nikada stobom nije bilo problema, uvijek si bio korektan na 44+ i sada odjednom tako ogorcenje!
Zasto nisi nikada dosao da popricamo aki si mislio da mi negde gresimo?Niko nije nepogresiv, svi smo ljudi.Ponovit cu samo jedno, forum nije mesto gde se resavaju problemi chata.Ako ko sta ima da kaze, postoji #pomoc pa nek izvoli tamo.