Ne sada, ali ranije prilicno intenzivno. Serbiancafe, tj. miRC chat. Kanali: legendarni Mazo kviz, SC, Beograd, 25+, tamo negdje od 1998. pa do 2002., plus nesto kasnije. Imao sam intenzivnu chatersku romansu sa jednom osobom 2005. godine (najbolja prica ikada, od metempsihoze i reinkarnacije, preko sefardskih Jevreja, mongolske etnologije, americke klasicne literature, do neurologije), nasli smo se cak i stvarnom svijetu, ali je ispala zestoka svadja posto se na kraju ispostavilo da je imala decka.
Legendarna ekipa sa 25+: ZEKO, Grofica, Petite Grenouille, Vanda, Vesna BG, Savatije, gospodin snoshaj, e (sa njom od 2001. godine imam redovan i prijateljski kontakt sve do danas) i masa frikova sa SC-a... Sacuvao sam najzanimljivije price u Notepadu, tako da ponekad citam i smijem se koliko je bilo bas te verbalne kreativnosti, spontanosti i ludila...
Svoj prvi cyber sex sam dozivio na SC chatu, ali se ispostavilo na kraju da je osoba bila musko. Nema veze. I to je za ljude.

Posto sam naucio lekciju, najveci gust je bio prijaviti se kao zemska (Vrtirepka, to mi je bio jedno vrijeme nadimak) i paliti ove muske ali cisto da vidim kako operise muski mozak sto se tice kreativnosti, itd.
Treba da vidis BBS Sezamov chat (diskusije) iz 1992. godine (
srpski programeri, sto je okacio jezikoslovac Danko Sipka na jednom od svojih sada utrnulih poljskih sajtova) kad vecina nas je umjesto kompa imala kramp i motiku, koji su to ludjaci bili. Odlicna prica i zezancija (za moj ukus mozda previse politike). Ipak, forumi su bolji sto se tice diskusije i polemike, mada, ne volim pretjerano druzenje i chatovanje na forumu. E, ako nesto ne volim na forumima, to je definitivno praznoslovlje.