Ovde se o catu govori kao o nekom sportu pa kao jesmo u tome ili nismo. Catujem, naravno ali catujem kad se zelim "cuti" sa nekim od prijatelja ili poznanika, kad zelim videti sta ima novo kod odredjene osobe. Uopste nisam razumela da se misli na skoro svakodnevni cat pa razgovor sa bilo kim nepoznatim ko je tu. Ja i catujem samo na fb ili sa naloga na gmail adresi, a tu su mahom meni poznati ljudi.
Ne mogu zamisliti sta bi to trebalo da kaze nepoznati na catu a da me uopste zainteresuje.
Cat moze biti zanimljiv sa prva dva ili tri sagovornika a posle sve se svede na isto osim ako naletimo na ludjake kao postavljacica koji pisu nebuloze, ali ni oni nisu zanimljivi samo su odvratni. Ni sa prijateljima sa foruma ne catujem, tacnije samo sam sa jednom prijateljicom catovala par puta, ne zelim da nam razgovori prerastu u ona glupa svakodnevna pitanja koja postavljamo jedni drugima reda radi...Bilo bi mi strasno da pitam svaki dan Vandu npr. sta si ti kuvala danas, kako si spavala, posto je kod vas celer ili da pitam Helen je l hladno tamo danas, koliko je karta u gradskom prevozu...Ovde smo zasticeni od tih meni tako banalnih pitanja kojim sam u rl pretrpana.
A da se zamislim opet kako sam kako se rece ovde anonimnoscu zasticena pa catujem sa neikm i lupetam gluposti i lazi o mom zivotu, o sebi kao nekom nadbicu...U mnogo cemu cu umreti kao dete ali za takve sam stvari odrasla.
Znaci sto se tice teme, ne, ne catujem sa nepoznatim ljudima.