Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bilo je i ranije takvih predloga ali se odustalo jer prvo ovo je forum, nije chatJa bih predlozio da se napravi chat u okviru svakog pdfa
ovo je vec vrlo legitimno !uvek je na forumu bilo ogranicenje na jedan klip po poruci.
bilo je i ranije takvih predloga ali se odustalo jer prvo ovo je forum, nije chat
drugo, problem je u protocnosti i sto prica ne ostaje na forumu nego nestaje i kad neko kasnije dodje ne vidi o cemu se pricalo..zato smo dozvolili kafane koje imaju funkciju chara.
Nisam ni znala da to postoji!Najglupsi deo foruma je pricaonica ,to je toliko besmisleno![]()
*****portal je isusetan !
Normalno, malo napretka makar samo do tvitera....a ne tu da se nesto kao razmislja, nego da se direktno kopira sa zadatog mesta.Najglupsi deo foruma je pricaonica ,to je toliko besmisleno
Upropastili ste forum sa nekim ogranicenjima i nametanjima.
Na sta ovo lici ?
Pogledajte prilog 1066152
Opet je to na neki nacin deo foruma ,indirektno.verovatno je mislio na portal, posto na forumu nema pricaonice![]()
Vecinom te kafane su "zatvorene",mozda jedna,dve da su aktivne.Svaki forum vec ima svoju "kafanu" u kojoj se chat-uje.
Ne valja ideja. Prvo, mentalni sklop ljudi nije isti za svaki PDF. Pogledaj samo kafanu za PDF muškarci. To je flood neviđenih razmera. Kako pratiti ko piše kome ako je tako velika grupna tema? Postovi samo lete.Vecinom te kafane su "zatvorene",mozda jedna,dve da su aktivne.
Predlog: Otvorite jednu(PDF) "kafanu svih kafana" i puno toga je reseno,a ove mogu naravno ostati .![]()
PartibrejkeruNe valja ideja. Prvo, mentalni sklop ljudi nije isti za svaki PDF. Pogledaj samo kafanu za PDF muškarci. To je flood neviđenih razmera. Kako pratiti ko piše kome ako je tako velika grupna tema? Postovi samo lete.
Mora da se zna neki red više na ovom forumu. Poyy.Partibrejkeru
Bas zato sto mentalni sklop nije isti!Ne valja ideja. Prvo, mentalni sklop ljudi nije isti za svaki PDF. Pogledaj samo kafanu za PDF muškarci. To je flood neviđenih razmera. Kako pratiti ko piše kome ako je tako velika grupna tema? Postovi samo lete.
Ali, zamisli ti da Gan, Milorad, MrNapokon chatuju i onda se ti uključiš da četuješ sa Neprilagodjenom (recimo). Oni će sa svojih 200 postova u minutu da potisnu vaših par. Vi ne možete ispratiti šta se dešava. A onda dodaj polako i druge forumaše. To je haos. Ne zna se ko se kome obraća i o čemu se priča.Bas zato sto mentalni sklop nije isti!![]()
Ne verujem u takvu zestinu,ali ok...jbg samo sam predlozio,otkud da nam za rat,haos....pa dobro sta i fali malo bum,bum....Ali, zamisli ti da Gan, Milorad, MrNapokon chatuju i onda se ti uključiš da četuješ sa Neprilagodjenom (recimo). Oni će sa svojih 200 postova u minutu da potisnu vaših par. Vi ne možete ispratiti šta se dešava. A onda dodaj polako i druge forumaše. To je haos. Ne zna se ko se kome obraća i o čemu se priča.
I ko će moderisati te kafane? Tu neko krene sa prozivkama, dok moderator vidi prijavu, 100 stranica ispisano. Ima moderator svoj život, sad će on da pretražuje šta je ko kome rekao u takvom haosu.
Samo kažem poučen iz mog iskustva sa te kafane na Muškarcima. Meni je svejedno, ne koristim ih mnogo. Srećno sa borbom za predlog.Ne verujem u takvu zestinu,ali ok...jbg samo sam predlozio,otkud da nam za rat,haos....pa dobro sta i fali malo bum,bum....
pa stave dva,tri moderatora.
bila je ideja da se napravi forum za kafane gde bi se chatovalo slobodno ali je problem sto su ljudi mahom teritorijalni i mrzi ih da idu na druge forume i opet bi napravili spam temu na svom forumu.Vecinom te kafane su "zatvorene",mozda jedna,dve da su aktivne.
Predlog: Otvorite jednu(PDF) "kafanu svih kafana" i puno toga je reseno,a ove mogu naravno ostati .![]()
...mahom teritorijalni.....,ja prvi sam takav,ali ako bi bila kafane izvan teritorija...znam da bih navratio,tu bi bili svi kao "novi"...e sad kako bi dalje islo...moze se nagadjati,bar ja.bila je ideja da se napravi forum za kafane gde bi se chatovalo slobodno ali je problem sto su ljudi mahom teritorijalni i mrzi ih da idu na druge forume i opet bi napravili spam temu na svom forumu.
primer..u te chat kafane odvojene..prvi korisnici koji ne bi isli tamo su sa Politike , Žena,Ljisa,a oni su i najaktivniji i najbrojniji...mahom teritorijalni.....,ja prvi sam takav,ali ako bi bila kafane izvan teritorija...znam da bih navratio,tu bi bili svi kao "novi"...e sad kako bi dalje islo...moze se nagadjati,bar ja.
ok,to ne znam...ali nisam mislio na kafane...nego jednu jedinu.primer..u te chat kafane odvojene..prvi korisnici koji ne bi isli tamo su sa Politike , Žena,Ljisa,a oni su i najaktivniji i najbrojniji
ne znam sta fali kafanama koje ima svaki forum da se chatuje tamo ?ok,to ne znam...ali nisam mislio na kafane...nego jednu jedinu.
ne fali nista,samo sama vidis koliko je kafana aktivno,i sto Tab napisa "mahom teritorijalno"...na to sam mislio da bi se "sreli" u toj kafani.ne znam sta fali kafanama koje ima svaki forum da se chatuje tamo ?