Champs-Elysees

Truman

Elita
Poruka
23.395
Šetah danas ulicama Šanzelizea razmišljajući u koju brendiranu radnju da navratim i pazarim (imam još dosta slika iz te ulice, ali mi forum ne da dopušta da ih postavim). Međutim, setih se onda da sam pre oko dve nedelje u Mrčajevcima tokom Kupusijade pazario što mi je trebalo iz novopazarske radinosti i odlučih da Dioru, Pradi, Gucciju i ostalim elitnim brendovima dam šansu neki drugi put.

A kako ste mi vi? Gde ste poslednji put ekskluzivno pazarili? Jeste li možda nekada posetili ovu ulicu i Pariz?

IMG_20240925_182324_8~2.jpg

Šetah danas ulicama Šanzelizea razmišljajući u koju brendiranu radnju da navratim i pazarim (imam još dosta slika iz te ulice, ali mi forum ne da dopušta da ih postavim). Međutim, setih se onda da sam pre oko dve nedelje u Mrčajevcima tokom Kupusijade pazario što mi je trebalo iz novopazarske radinosti i odlučih da Dioru, Pradi, Gucciju i ostalim elitnim brendovima dam šansu neki drugi put.

A kako ste mi vi? Gde ste poslednji put ekskluzivno pazarili? Jeste li možda nekada posetili ovu ulicu i Pariz?

Pogledajte prilog 1615974
Nemam inspiraciju da kupujem na Sanzelizeu,ulica preobicna,unistena trgovinskim lancima,ali to se sve promeni kad izadjes na Konkord ili skrenes u ulicu Dzordza petog...

Slike sa moba su mi prevelike, teškom mukom sam i ove dve kropovao.
Treba da ih resizujes a ne cropujes, smanjis rezoluciju i proporcionalno smanjis sirinu i visinu fotografije. Kad si vec pazario sve sto ti treba na vasaru u Mrcajevcima mogao si tamo ispod satre na brzaka i da zavrsis ubrzani kurs za obradu telefonske fotografije. Ovako si nas zakinuo za exkluzivu.

Pogledajte prilog 1615974
Jesam, tu odmah pored je ulica sa tranvestitima, mnogo dobro i jebozovno izgledaju. Bolje od većine žena :D

Back