Chamillionaire

e stvarno,chamillionaire je odlichan,evo preslushavam album''Ultimate Victory''po 20 put vecheras....stvarno pravo osvezhenje jbt-e za hop scenu.....em,obie,50,stat quo,cashis su nishta,ali nishta....potpuno su potonuli....

jbt-e ovaj lik mi vraca veru u opstanak Rap scene....on i Game,ako rachunamo novu postavu.....

pa jel se to isplati uopshte....bolje uzimaj muziku od nekog,mislim ja kad sam imao dial up pa pesmu skidam pola sata,josh se tresem kad mi stigne rachun za telefon.....sad skinem album za pola sata,i imam fiksno placanje....do jaja!!!!.....

a,bash me zanima kako je ''ultimate victory''prihvacen od publike,ja stvarno mislim da je odlichan album,al bez tih ispraznih hitova,nema tako da kazhem ni jednu clubbing pesmu....u svakom sluchaju album je odlichan.....

pa jeste to, al ja cujem izaso album i mene mrzi da cekam, moram odma da cujem nesto.. a i narucio sam ortaku i on je skinuo al ja nikako da odem do njega :(
a nisam u gradu tako da za adsl nema sanse.. jbg ima da se jeb.em sa dial up-om dok ne osedim

a ovo sto rece za ultimate victory ne znam, i mene zanima sad kad spomenu :-D

pacer:
pa jeste to, al ja cujem izaso album i mene mrzi da cekam, moram odma da cujem nesto.. a i narucio sam ortaku i on je skinuo al ja nikako da odem do njega :(
a nisam u gradu tako da za adsl nema sanse.. jbg ima da se jeb.em sa dial up-om dok ne osedim

a ovo sto rece za ultimate victory ne znam, i mene zanima sad kad spomenu :-D
ajde reci da ovo nije za pohvalu......

Chamillionaire kept the album absolutely clean (no swearing, no sexual references, no violence) and 'N-Word free, hence the absence of a Parental Advisory logo on the album cover, and became the first mainstream hardcore rap album to not receive the 'Parental Advisory' label.

p.s.sad kad prochitah ovo moram da preslusham ponovo.....

a evo ono shto nas zanima....

Ultimate Victory debuted at number one on the U.S. Billboard 200 chart, selling about 739,000 copies in its first week. Its first week sales were lower than those of his previous album, The Sound of Revenge, which sold 1,030,000 in its first week in 2005 and debuted at #2 on the Billboard 200.[5]

jesi li slusao kanye-ov album? graduation, curtis i ultimate victory su izasli otprilike u nedelju dana, kanye je prodao 957 000, 50 cent 691 000.. cuo sam dve pesme i po njegovom obicaju je to neki meksi zvuk, r'n'b, mada svi imaju obicaj da izbace komercijalnije pesme kao singlove da bi reklamirali album

jesi li slusao kanye-ov album? graduation, curtis i ultimate victory su izasli otprilike u nedelju dana, kanye je prodao 957 000, 50 cent 691 000.. cuo sam dve pesme i po njegovom obicaju je to neki meksi zvuk, r'n'b, mada svi imaju obicaj da izbace komercijalnije pesme kao singlove da bi reklamirali album

west-a nisam slushao....a za singlove normalna stvar....mislim vidish kako se svi drzhe neke rutine,od kad je eminem napravio ludilo sa singlom ''the real slim shady''gde je isprozivao n'sync,pamelu anderson,tommy lee-ja i will smith-a svaki sledeci singl mu bio ista rutina....na''eminem show''je to bio without me gde mu je u spotu bila paris hilton a prozivao je moby-ja i josh koga,potpuno isti koncept a na ''encore''just lose it de je iskoristio najveci trach u to vreme dzeksonova pedofilija pa je i spot napravio u tom maniru.....drugi singl isto sranje,drugi singl je uglavnom neko jadikovanje,pesma u mollu-u,po istom redu albuma to su bile pesme stan,cleanin out my closet,like toy soldiers.....ja ovo naveo kao primer,al videcesh da tako svi rade,ko recimo chamilionaire,singl sa albuma mu je bill collecta sa krayzie bone-om a singl sa istim kolegom koji manje vishe potpuno isto zvuchi kao ridin':-|....hehe...zakljuchujem ovime ovaj predugi tekst....

Back