CG: Moguće restrikcije struje za vrijeme turističke sezone

Torrente Bgd

Buduća legenda
Poruka
34.549
PODGORICA, Postoji mogućnost da tokom predstojeće turističke sezone u Crnoj Gori budu uvedene restrikcije struje, najavljeno je iz crnogorske Elektroprivrede. Predsjednik Borda direktora Elektroprivrede Srđan Kovačević rekao je tokom konferencije akcionara, kreditora i dobavljača Kombinata aluminijuma (KAP), da je elektroenergetsko preduzeće prinuđeno da uvozi 30 odsto struje zbog remonta proizvodnih kapaciteta. 'KAP od novembra nije platio...
http://www.capital.ba/cg-moguce-restrikcije-struje-za-vrijeme-turisticke-sezone/

Pih kakav maler. A bas sam hteo u CG na more da idem. Sad mi ovo upropasti planove.:confused:

Pa bolje ostani u tom kamenjaru uz fenjer

Па могли би туристичку атракцију од фењера да направе, са слоганом - Back to the Future :per:

25qu5oi.jpg

Pa mislio sam da idem na more u CG ..gledam reklamu ..na njoj sve vrh...kad ono go ku-rac....nema ni vode...a eto vidim ni struje nece biti...plus kako sam cuo usluga 0

A i ja sam mslio da dodjem u posjetu nekoj srpskoj boraniji al' kad vidim da se narod gore vjesa za dorucak odustao sam od ideje...

Pa bolje ostani u tom kamenjaru uz fenjer

Bolje. Ne reizikujem da zaradim suicidni sindrom...

:bye:

Sta fali tome.

Bolje nego da ostanes dole u mraku i bez vode i da dobijes meningitis ili prelom mozga

Da ostane zabeleženo za buduće generacije....:hahaha:

Nemate pojma koliko me zabole ku.ra.c za to cega nece biti(kao i cega ce biti) u Crnoj Gori.
Ja znam da tamo oduvek ima u izobilju pi.zda, glupih i nadasve ogranicenih ljdi, koji su uz to veoma pokvareni.
Takodje znam da tamo oduvek nema ..........Ljudi....Ono sto je dole se nikako ne moze nazvati tako.

I to mi je sasvim dovoljno.
Od sada, pa navek.

Nijesi jedini, drustvo ti prave Torente, Tihi, Sandrina, onaj goranac bez porijekla i drzave Strawbery_city... Toliko vas boli q za CG da skoro svaki dan po jednu temu o istoj otvarate... :hahaha:

Немој сад да се вадиш (таман сам ти дала реп:per:), него с фењером у свијетлу будућност...:lol:

Hvala, hvala na reputaciji ;)
Ali stvarno, nesto muckaju sa strujom. Moj drug i prijatelj iz djetinjstva, inace jedan od najbogatijih ljudi u Srbiji i sufinansijer bar jedne od stranaka je "ludo" zainteresovan za taj posao u kojemu je vec 20 godina.

Back