CFNM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
Bila sam na casu vajanja. Prosli put sam bojkotovala, a i danas sam morala da bojkotujem. Jednostavno, odlucila sam da do daljnjeg ne uzimam glinu u ruke. Ivan se prosli put skinuo go i bas mi je bilo neprijatno. Ja sam cvrsto odlucila da kazem NE!! Ovom modelu. Ovom dedi sam jednostavno rekla, da nemam nista protiv n jegove licnosti, vec protiv Ivana, koji nece da nam dovede nekog ko super izgleda. Ovog puta su se i kolege i koleginice slozile i Ivan nije imao izbora, nego se o skinuo. Napravila sam tri njegove statue. Vidite kako inspiracija zna da ponese.
Kako se osecate kada se pred vama odjednom pojavi neko go?

ko kad je i obucen...egzibicionista na sve strane, vise ih ni ne primecujes :neutral: meni tako jedan iskocio iz zbuna, ne znam da li je kenyao ili pisao il odmarao, covek u japankama i sa platnenom torbom i ode bezbrizno svojim putem dok je sunce milovalo njegovu dlakavu zadnjicu :aha:

Decko mi je rekao da mi sprema iznenadjenje. Veliko iznenadjenje. Ne znam sta bi to moglo biti. Jutros sam vozila Ljubinu u bolnicu. Opet nesto izmislja. Sada joj je urastao nokat. Ja sam joj rekla da ode u moj kozmeticki salon, da joj ove devojke to lepo srede, a ona nece ni da cuje. Odemo mi kod lekara, kad nije joj urastao nokat, nego je isla na ispiranje uveta. A sve vreme sam razmisljala o tom iznenadjenju, koje mi priredjuje moj decko. Smorila me je. Rekao je da se spremim, da ne nosim mnogo stvari. Bas sam uzbudjena. Sta mislite, sta bi to moglo biti?

Decko mi je rekao da mi sprema iznenadjenje. Veliko iznenadjenje. Ne znam sta bi to moglo biti. Jutros sam vozila Ljubinu u bolnicu. Opet nesto izmislja. Sada joj je urastao nokat. Ja sam joj rekla da ode u moj kozmeticki salon, da joj ove devojke to lepo srede, a ona nece ni da cuje. Odemo mi kod lekara, kad nije joj urastao nokat, nego je isla na ispiranje uveta. A sve vreme sam razmisljala o tom iznenadjenju, koje mi priredjuje moj decko. Smorila me je. Rekao je da se spremim, da ne nosim mnogo stvari. Bas sam uzbudjena. Sta mislite, sta bi to moglo biti?

ochito je da je choveku prituzhilo prema tome sex u autu ili na konjskim kolima

Dakle, veliko iznenadjenje i jeste putovanje. Otisli smo na kafu. ja sam pila sokic od jagode, a on je pio neku od mnogobrojnih brljotina, koje nazivaju kafom. On je uzeo duzi vikend, pa bi trebalo da provedemo kod njegovih roditelja, koji imaju kucu tu negde u Srbiji, iskreno, deluje mi u nekoj nedodjiji. Ostajemo do ponedeljka. Pozvala sam menidjera i on je potvrdi da imamo nastup sutra uvece. Decko mi je rekao da mogu da odem od njega do grada i opet se vratim. Nesto mi se ne ide.

Gengbeng sa komsijom i njegovim kumom:think:

Bila sam na casu vajanja. Prosli put sam bojkotovala, a i danas sam morala da bojkotujem. Jednostavno, odlucila sam da do daljnjeg ne uzimam glinu u ruke. Ivan se prosli put skinuo go i bas mi je bilo neprijatno. Ja sam cvrsto odlucila da kazem NE!! Ovom modelu. Ovom dedi sam jednostavno rekla, da nemam nista protiv n jegove licnosti, vec protiv Ivana, koji nece da nam dovede nekog ko super izgleda. Ovog puta su se i kolege i koleginice slozile i Ivan nije imao izbora, nego se o skinuo. Napravila sam tri njegove statue. Vidite kako inspiracija zna da ponese.
Kako se osecate kada se pred vama odjednom pojavi neko go?

Jel si izmerila Ivanov?
Da utvrdim zašto šizi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back