Čeznuli za bebom i ona ih iznenadila za noć

Jedan ginekolog je rekao mojoj drugarici da može da se ima ciklus i u trudnosći, i to kapiram. Da li je moguće da žena ima menstruaciju svih devet meseci, normalno kao da nie trudna? Meni je to malo nelogično.

Moja tetka je imala ciklus sve do petog meseca, nije znala da je trudna, nikakve simptome nije imala, stomak se nije primećivao, jer je inače baš krupna žena.Tako da izgleda da je moguće, mada je stvarno nelogično, ali ljudski organizam je komplikovan, u njemu se odvijaju mnogobrojni hemijski procesi kojih mi nismo svesni.

Meni je to van pameti skroz, i ne znam kako zena moze da ne primeti takve promene na svom telu. Ajde prvih meseci, ali kasnije kad beba pocne da se pokrece...

Upravo tako. Sve i da poverujem da nije primetila prva tri meseca, kasnije je morala.
Koliko sam video, njen muz deluje poluzbunjeno/polubesno i verovatno racuna gde je bio pre devet meseci :lol:
Po meni, cisto seljacko prose.ravanje sa nekom pozadinom. A kakvom, ne bih znao

Moja tetka je imala ciklus sve do petog meseca, nije znala da je trudna, nikakve simptome nije imala, stomak se nije primećivao, jer je inače baš krupna žena.Tako da izgleda da je moguće, mada je stvarno nelogično, ali ljudski organizam je komplikovan, u njemu se odvijaju mnogobrojni hemijski procesi kojih mi nismo svesni.

Tina bre..... beba se pokrece, rita se, zna da udari tako da to svako zivo bice mora da oseti
Ne moze to da se zameni za gasove u stomaku
Uostalom, moze i da se napipa i onda ce svako ko nije idiot shvatiti sta je u pitanju

Moja keva je sa bratom tek u petom mesecu saznala da je trudna jer je imala redovan ciklus, a otišla je kod dr kad je dobila odliv.
U školi za trudnice sa mnom je bila jedna žena koja se do kraja trudnoće ugojila 3kg, izgledala je kao štapić, nije se videlo da je trudna.
Ali su obe itekako osećale bebu u stomaku. Od sedmog meseca nema šanse da se pobrka mrdanje bebe sa vetrovima, a kao što rekoh, u devetom je to već igranka u stomaku.
Emisija "I didn't know I was pregnant" je po meni šarena laža. Uzimanje para, zabava za naivan narod, otprilike u istom rangu kao Grand Show, VB i ostala s.ranja.

Upravo tako. Sve i da poverujem da nije primetila prva tri meseca, kasnije je morala.
Koliko sam video, njen muz deluje poluzbunjeno/polubesno i verovatno racuna gde je bio pre devet meseci :lol:
Po meni, cisto seljacko prose.ravanje sa nekom pozadinom. A kakvom, ne bih znao

Nisam citala detaljno, sam naslov mi deluje kao SF. Nije samo da se beba mrda, celo telo zene se menja, i navike i raspolozenja... Jedino sto mi pada na pamet je da je znala a cutala iz nekog razloga.

Tina bre..... beba se pokrece, rita se, zna da udari tako da to svako zivo bice mora da oseti
Ne moze to da se zameni za gasove u stomaku
Uostalom, moze i da se napipa i onda ce svako ko nije idiot shvatiti sta je u pitanju

Baš tako, moja tetka je tek u petom mesecu osetila da joj nešto mrda u stomaku, tada je beba oživela i odmah je otišla kod lekara koji je potvrdio trudnoću.Znači, sve do tada ništa nije osećala, normalno je imala ciklus, nikakve promene nije imala, a trudnoća je za nju bila šok, jer je već imala dva punoletna sina.

Nisam citala detaljno, sam naslov mi deluje kao SF. Nije samo da se beba mrda, celo telo zene se menja, i navike i raspolozenja... Jedino sto mi pada na pamet je da je znala a cutala iz nekog razloga.

I ja mislim da je cutala sa nekim motivom koji mi nije sasvim jasan. Cak mi je u jednom momentu (God forbid) palo na pamet da je htela da se otarasi deteta, ali je porodjaj dosao iznenada i nije bila sama kad se to desilo, pa nije mogla
Ali, ne zelim da verujem u tu mogucnost

Nije iskljucena ni ta mogucnost, mozda je kasno saznala da je trudna pa nije imala novaca za abortus. Ima doktora koji ga rade i posle 3. meseca samo su papreno skupi. A mozda dete nije muzevljevo. I tako dalje...

Ako postoji fenomen lazne trudnoce, sto ne bi postojalo i obrnuto - potiskivanje kao mehanizam odbrane je priznat u pishologiji. Ali tu pricu mogu da progutam dok beba ne ozivi.

Ova cela prica me podseca na one tinejdzerske trudnoce sto ih ima po detektivskim serijama (a i u stvarnom zivotu bogami) gde klinke sebe izgladnjuju da im se stomak ne bi video, nose vrecastu odecu i na kraju se porode u nekom wc-u i bebu bace u prvi kontejner...

Ma ne mogu da verujem da nije osetila bebu...
ja sam sad u devetom mesecu, to se bre i oseti i vidi, deformise mi se oblik stomaka skroz...samo se nesto lomata, meskolji, proteže...
ostale tegobe su manje vise individualne-bolovi u ledjima, ucestalo mokrenje...ali da nije osetila da joj se nesto muva u stomaku, vec je mislila da su gasovi...ma nema sanse...
....ko ce ga znati...

Back