Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kitao sam klasike, ali bih voleo i tebe. Pešo?Ma uvijek ista prica klasicna navlakusa
Tuzna prica malo malo pa raskidKitao sam klasike, ali bih voleo i tebe. Pešo?
Možda nisi klasik, ali to ne umanjuje tvoju ličnu priču?
Sazrevanje?Tuzna prica malo malo pa raskid
Ma ponavljanje...sve su iste a I ja se ne menjamSazrevanje?
Oće i to.Ma ponavljanje...sve su iste a I ja se ne menjam
Ako je cilj vadzajna bolje neOće i to.
Najteže je promeniti sebe?
A di le je vredno i iskreno, ako je zbog cilja?
Da li smo tada neko ko se mene, ne sebe zarad, već zbog nagrade?
A šta je cilj?Ako je cilj vadzajna bolje ne
Nema od toga nista da ti kazem unapred da ne lutas previse rasipa se energijaCeznem da budem voljen samo glumice ne mirisem ,mora odmah da se skinu maske
Ja potpisujem. Džordži!Ceznem da budem voljen samo glumice ne mirisem ,mora odmah da se skinu maske
Pa jbg jeste rasipanje uglavnom bice sve gore otisli svi u kNema od toga nista da ti kazem unapred da ne lutas previse rasipa se energija
LjubavA šta je cilj?
Fali ti upitnik, Pešo?Ljubav
Ma brate nije sramota biti sam nego biti svacijiJa potpisujem. Džordži!
Samo bez ocekivanja i laganica jedino od sebe sto ocekujem da ne nasedam visePa jbg jeste rasipanje uglavnom bice sve gore otisli svi u k
Ništa nije sramota, Georgije?Ma brate nije sramota biti sam nego biti svaciji
Ma najbolje prolazi kad nam nije stalo, nikad nisam omasio kad mi je svejednoSamo bez ocekivanja i laganica jedino od sebe sto ocekujem da ne nasedam vise
Kako nisi, kad ti je svejedno?Ma najbolje prolazi kad nam nije stalo, nikad nisam omasio kad mi je svejedno
Pa tako ko ce prvi koga da zajebe da se nalozi ,to kad mi nije stalo ih lozi da se potrude ,umesto ja kad se trudim to ih odbijeKako nisi, kad ti je svejedno?
Hmh?Pa tako ko ce prvi koga da zajebe da se nalozi ,to kad mi nije stalo ih lozi da se potrude ,umesto ja kad se trudim to ih odbije
Igraš li na tu kartu ovde, Georgije?Hmh?
Bolje prolazi onaj ko je ravnodušan?
Pa toHmh?
Bolje prolazi onaj ko je ravnodušan?
A ne nisam u tom fazonu da lozim ako necu nistaIgraš li na tu kartu ovde, Georgije?
Kolikonsi urmašica iskulirao?![]()