ShadowNinjaMan
Primećen član
- Poruka
- 549
Heh svidja mi se trailer izlazi uskoro u bioskope.Sta mislite o ovom filmu?Imate vishe informacija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gleo ga sinoc, jedvanadjoh kartu, srpski bioskopi doziveli trenutno budenje iz mrtvih.
Film je glup fanboy pokusaj pravljenja zanrovskog filma, koji u jednom trenutku transcendira zanr i postaje socijalni komentar, licna drama i kolektivna katarza (glupe li sintagme) u suocavanju sa prosloscu. Ali scenario je neverovatno glup, rudimentaran, nije krimic, pa i onaj pokusaj drame izgleda kao twist necega sto nije krimic. Znaci, trailer i tagline lazu. Ovde nema ni z od zanra. Ta bornovska amnezija je zapravo gimmick za glupu i meni ogavnu ideolosku alegoriju (necu da spoilujem). Scenario je uzasan. Prosto ne mogu da verujem da je neko uzeo pare i odlucio da na ovako truloj osnovi snima film. Rezija se svodi, kao i uvek kod Zeke, na pogadjanje odakle je sta maznuo - spica je iz Se7ena, pocetak je Born, lift je Angel Heart (koji je bio bas sinoc na pinketu), ono je JFK, ono Max Pejn...
Glavna mana filma je sto Marija Karan ne pokazuje dovoljno grudi.
Gledao sam i gluplje filmove.Jedino sto je ovo nas film pa eto...odgledah ga.
Kojo je super glumac ali malo mi je cetvrtast za ulogu nekog pro killera.Hocu da kazem da mi se ne svidja kako mu stoji ta uloga.
Scenario vec vidjen.Imam utisak da sam ovo sve vec video samo ne znam u kojim filmovima vise.