Četvoro povrijeđenih u udesu kod Bijelog Polja

Jel bijase vas jah'o onaj Musovic do potonjeg dana? :think: LigamenAt, dela otvori grobicu, vidi da nema kakvijeh turskijeh glava pored babe ti. :lol:

Ne pitaj, više smo problema sa lopovima iz Cuca imali. Ubijali usamljene pastire, pa se moralo odlaziti kod njih i svetiti...šta ćeš, zla krv.

Deder provjeri je l' ti bula zaspala, nemoj da ustane da vidi kako pišeš o tazbini.
Ne daj Bože da ti sazna kako si se sa Mrdaywalkerom pogovna'.

Spomenuh ga jer mislim da nije čoek koji bi na taj način vaspitavao dijete.
Pošalji, iako mi nije omiljena tema, pročitaću ;)

Kako nije?
Realno, da mi u lice kažeš za roditelje da su...to što si rekao, drugačije bi bilo.
Ne može se baš tako pričati, u oba pravca.
A šta ovako, na forumu da radim? Da ti pošaljem virus na pp? :mrgreen: Ajde' bre, ništa od toga, samo bi te oni iz Hardneta odrali za podizanje sistema :mrgreen:

Pu 'ebo te, prošlo dva sata, a (ako vrijeme posluži) ujutru se mora na Krupac ići :mrgreen:
Nego me zadrža onaj Primorac sa ovom retardiranom temom.

Kako nije?
Realno, da mi u lice kažeš za roditelje da su...to što si rekao, drugačije bi bilo.
Ne može se baš tako pričati, u oba pravca.
A šta ovako, na forumu da radim? Da ti pošaljem virus na pp? :mrgreen: Ajde' bre, ništa od toga, samo bi te oni iz Hardneta odrali za podizanje sistema :mrgreen:

Pu 'ebo te, prošlo dva sata, a (ako vrijeme posluži) ujutru se mora na Krupac ići :mrgreen:
Nego me zadrža onaj Primorac sa ovom retardiranom temom.

A šta, bi se pobio sa mnom? :hahaha:
Imam neki utisak da je više čoek od lijepe riječi ;)
Ne bi me čak ni odrali, vrlo dobro poznajem i Bojana i Duška :mrgreen:

Oće, oće, taman ko što je i danas poslužilo :lol: Bio sam danas do Budve, nije ni tamo bilo mnogo ljepše, imao sam utisak da nije ljeto

Back