Četveronogi turisti

mačka zagrebačka

Stara legenda
Moderator
Poruka
89.791
kada sam vidjela ovaj naslov prvo sam pomislila na pijanu mlađariju koja četvernnoške dolazi do apartmana ili hotela :rotf: a tek sam kasnije čitajući članak shvatila da se misli na pse :lol:
dakle na linku
https://www.index.hr/ljubimci/clana...-i-piju-pivo-evo-koliko-to-kosta/2481623.aspx
piše sve o cijenama sladoleda za pse kao i podatak tko su največe pivopije među psima :zcepanje:

znači, nisu više samo trend poslastičarnice za kučne ljubimce po vecim gradovima nego se ozbiljno razvija i turistička ponuda

pitanje glasi nije li ovo pretjerana komercijalizacija ponude za kucne ljubimce? I zašto nitko nema u ponudi kremu za njegu sapa :think:

kada sam vidjela ovaj naslov prvo sam pomislila na pijanu mlađariju koja četvernnoške dolazi do apartmana ili hotela :rotf: a tek sam kasnije čitajući članak shvatila da se misli na pse :lol:
dakle na linku
https://www.index.hr/ljubimci/clana...-i-piju-pivo-evo-koliko-to-kosta/2481623.aspx
piše sve o cijenama sladoleda za pse kao i podatak tko su največe pivopije među psima :zcepanje:

znači, nisu više samo trend poslastičarnice za kučne ljubimce po vecim gradovima nego se ozbiljno razvija i turistička ponuda

pitanje glasi nije li ovo pretjerana komercijalizacija ponude za kucne ljubimce? I zašto nitko nema u ponudi kremu za njegu sapa :think:
Pa i psi su ljudi!

Am... malo je tuzno kada napisem da je moj meda ziveo bolji zivot od polovine nas. Salame i granule iz nemacke, mleko, 20 jaja... neko nema za hleb danas.

Lepo je voleti zivotinje. Samo ih ne treba previse razmaziti. A ovaj biznis podrzavam.

Jeste preterano ali verovatno unosno.

Mnogo ljudi želi da letuje sa svojim ljubimcem.

Realno i ja bih jednog dana da vodim svog bez da se stresiram da li nekome smeta ili ne međutim shvatam zašto ih ne dozvoljavaju.

Ne bih ni ja da se rastežem po plaži koja je sva upišana i sa onim drugim stvarima obogaćena, itd...

Sladoled za pse po toj ceni je pervezija ali znajući koliko koštaju igračke, oprema, krevtići, zezalice, poslastice pa i hrana za pse...Uopšte me ne bi čudilo da ljudi to uzimaju za svoje pse.

Jeste preterano ali verovatno unosno.

Mnogo ljudi želi da letuje sa svojim ljubimcem.

Realno i ja bih jednog dana da vodim svog bez da se stresiram da li nekome smeta ili ne međutim shvatam zašto ih ne dozvoljavaju.

Ne bih ni ja da se rastežem po plaži koja je sva upišana i sa onim drugim stvarima obogaćena, itd...

Sladoled za pse po toj ceni je pervezija ali znajući koliko koštaju igračke, oprema, krevtići, zezalice, poslastice pa i hrana za pse...Uopšte me ne bi čudilo da ljudi to uzimaju za svoje pse.

što je najbolje i uzimaju, čak i pivu koja je još skuplja...

nemam ništa protiv pasa na plaži ako su kulturni, a kupanje s psima je super :)
a tek plivanje s konjima :zaljubljena:

što je najbolje i uzimaju, čak i pivu koja je još skuplja...

nemam ništa protiv pasa na plaži ako su kulturni, a kupanje s psima je super :)
a tek plivanje s konjima :zaljubljena:
Mislim da to samo u teoriji izgleda idealno doista nisam bila još sa kučetom na plaži opet, kao što sam rekla ne bih mogla da zamislim da budem na plaži gde su dozvoljeni psi iz gore pomenutih higijenskih razloga.

Ko ima psa i ko je bio barem samo jednom u psećem parku zna o čemu pričam. Nisu psi krivi već vlasnici.
To čisto ne može biti.

Sa konjima se nisam kupala ali sam ga jahala na plaži, nisam čula za kupanje u moru sa konjima....Moraću da pogledam šta je to :)

poslastičarnice za kučne ljubimce, meni je to preterano
ovog leta sam videla mnogo vise pasa na plazama sa svojim vlasnicima nego do sada
i meni to ne smeta..psi nisu nikoga uznemiravali niti ulazili u vodu
a za licne potrebe vlasnici su ih odvodili van plaze..sto je takodje u redu

Back