Cetnicka pravoslavna gerila u akciji protiv Siptara

kako su se potpisali oni koji su postavili video na youtubu...

"OMLADINA LOJALNA PRAVOSLAVLJU"???!!!!!

takvu glupost od potpisa ne bi mogao da postavi nijedan covek koji iole zna nesto o pravoslavlju.. pravoslavlju tj. hriscanstvu se ne moze biti "lojalalan"... hriscanstvo je religija a ne partija ili drzava

budalastine! nesto mi se cini da su taj potpis ostavili neki kreativci iz "druge srbije"

Свака част момци...Како лепо гори шиптарска пекара, прави одмор за очи.

CEMU SVAKA CAST!!!!?????
tako su lepo gorele i nase kuce 1999 i 2004...
da li ce paljenje kuce tog albanca u NS da olaksa nasim Srbima na KiM? Sumnjam....
Samo da mi Srbstvo ne brane takvi kao sto su ti likovi sa tog snimka... jos kad sam i cuo kako se zovu....

Neg03v.jpg

није да подржавам ове "ослободиоце", али што ми се свиђа код њих је тај БОРБЕНИ ДУХ! маске на лица, камера, youtube.com,... акција!
све по ирачком моделу, а иначе баш волим на youtube.com да гледам деловање ирачког покрета отпора
РАТНИЧКИ-ГЕРИЛСКИ ДУХ!!!

није да подржавам ове "ослободиоце", али што ми се свиђа код њих је тај БОРБЕНИ ДУХ! маске на лица, камера, youtube.com,... акција!
све по ирачком моделу, а иначе баш волим на youtube.com да гледам деловање ирачког покрета отпора
РАТНИЧКИ-ГЕРИЛСКИ ДУХ!!!

A sto to ne probaju u Drenici?

Српски националисти Адолф Х. и Херман Г. су прихватили одогорворност за... док Драгољуб М, Коста П, Момчило Ђ, негирају учешће...
Изгледа да су Четници у Србији почели да дају међународна имена деци....реко ја да је Вук Д. лош РавноГорац

Back