- Poruka
- 43.006
Posle kog vremena korišćena zamenite četkicu za zube ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to se menja?
Ako ne menjaš na 3 meseca rizikuješ da više prljaš zube njom nego što čistiš.to se menja?
Mesec dana max.
Dva meseca. Koristim ultra mekane četkice zato što njima mnogo bolje operem zube a ne iritiram desni. Mekana vlakna mogu bolje da udju i očiste sam spoj zuba i desni nego tvrde.
Blago onom ko se s tobom ljubi.То се наслеђује.
Ја сам моју наследила од бабе ми покојне.
Za nuždu samo je prokuvaš i nema problema, samo će lošije da pere. Ja sam na položaju '99. prao zube četkicom dok sa nje skroz nisu otpala sva vlakna i to bez pasteAko ne menjaš na 3 meseca rizikuješ da više prljaš zube njom nego što čistiš.
Ma kakvi nisu skupe, dobra ultrasoft četkica u Srbiji 500 dinara, skuplje nego u NemačkojNa mesec dana , prosto nije higijenski dalje koristiti. Imam ih milion u rezervi , stalno 2u1 , barem četkice nisu skupe.
Toliko je i pakla cigaretaMa kakvi nisu skupe, dobra ultrasoft četkica u Srbiji 500 dinara, skuplje nego u Nemačkoj
Ma problem je što u Srbiji radnik mora da radi dva sata da bi kupio jednu četkicuToliko je i pakla cigareta
Ma uvek ima nekih popusta , ne zezajMa problem je što u Srbiji radnik mora da radi dva sata da bi kupio jednu četkicu
Na mesec dana , prosto nije higijenski dalje koristiti. Imam ih milion u rezervi , stalno 2u1 , barem četkice nisu skupe.